Φιλε κυριακο γνωριζω οτι οι γνωσεις μου στο θεμα των ηλεκτρονικων ειναι κατωτερες απο των περισσοτερων σε αυτο το forum αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην δοκιμασω την επισκευη? τι ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει? θα χαλασει η χαλασμενη μητρικη?
Οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι που να δηλωνει τα χαρακτηριστικα του συγκεκριμμενου εξαρτηματος πανω στην μητρικη. Μετροντας ομως τα υπολοιπα εξαρτηματα μαλλον προκειται για διοδο αφου αγουν μονο προς μια κατευθυνση. Τι ακριβως πρεπει να κανω για να διαπιστωσω το ειδος και τα χαρακτηριστικα της διοδου?
και με την υπερθερμανση δουλευε αλλα μπορουσα ανετα να βαλω μια καφετιερα πανω και να κανω και το καφεδακι μου. Το τροφοδοτικο καηκε μονο η αρσενικη υποδοχη (ελιωσε το πλαστικο) κατα τ'αλλα δουλευει.
Προς το παρων το μονο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι το εξαρτημα ειναι μια διοδος. yey!
αμα μπορεσετε να μου πειτε με ποιον τροπο μπορω να βρω τα χαρακτηριστικα θα σας ειμαι ευγνωμων εις τους αιωνας των αιωνων
Υ.Γ καλυτερη φωτογραφια δεν μπορω να ανεβασω τουλαχιστον για τις επομενες 4-5 μερες αφου η φωτογραφικη μου μηχανη την αφησα στο σπιτι (τωρα ειμαι στο τει σε αλλη πολη)