Πέτρο εγώ ,μπορώ να κοιτάξω το δίσκο με 100$... Η ανάκτηση των δεδομένων (αν γίνει) δωρέαν....Πλάκα σε κάνω....
Πέτρο εγώ ,μπορώ να κοιτάξω το δίσκο με 100$... Η ανάκτηση των δεδομένων (αν γίνει) δωρέαν....Πλάκα σε κάνω....
Μακάρι να μου έλεγε κι αυτός τα ίδια Θανάση...
Αφού δε μου ζήτησε $250 για κάθε αναπνοή που θα παίρνει όσο θα τον εξετάζει, $1500 για την ίδια την εξέταση, και $25000 για την ανάκτηση πάλι καλά...
Στο λέω έτσι Πέτρο, γιατί αν δεν τον γνωρίζεις, μπορεί να σου στείλει πίσω το δίσκο έτσι όπως τον πήρε (ή και χειρότερο), να σου πει "δε γίνεται τίποτα", και να πάρει και τα 600.
Μα θα ήμουν χαζός αν δεχόμουν την προσφορά του έτσι κι αλλιώς.
Αν μου έλεγε πχ 1500 ευρώ για την ανάκτηση, μάλλον θα του τον έστελνα να τον δει και να σιγουρέψει ότι γίνεται, και κάποια στιγμή θα του έλεγα και το "Προχώρησε το"...
μιας και δεν ειδα μέσα Πέτρο , τί γίνεται με τον δίσκο ? είχαμε καμία εξέλιξη ?
Καλημέρα σε όλους! Μετά από 2 εβδομάδες αδειούλας, πάλι πίσω στη ρουτίνα!
Με το δίσκο δεν έγινε τίποτα. Η μόνη εξέλιξη είναι ότι βρήκα έναν ακόμη ολόιδιο με τον δικό μου στον Καναδά (με τη διαφορά πως αυτός είναι και από την ίδια χώρα κατασκευής)!
Αλλά δε θα τον πειράξω άλλο. Έτσι κι αλλιώς και να κάνω άλλη μια μεταμόσχευση το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Δυστυχώς χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία για να αντιγράψω το firmware του δίσκου σε άλλο σημείο της service area, τα οποία κοστίζουν γύρω στα 5Κ.
Οπότε θα τους βάλω στην άκρη και τους 2 και αν κάποια στιγμή αποφασίσω να εντάξω στις υπηρεσίες μου το data recovery και πάρω τα εργαλεία, θα ξανασχοληθώ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, το ενδιαφέρον, και τις γνώσεις που μου δώσατε!
Ομολογουμένως διάβαζα το ποστ και ξεχνούσα να αναπνεύσω, σε σχέση με τα αυτά που πέρασες ο Οδυσσέας έκανε διακοπές.
Να σε ρωτήσω για τον σταθμό κόλλησης που αγόρασες, είναι αξιόπιστος?