Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Γιώργος 231 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια, καλη η πλακα, αλλά να ρωτησω κατι ?

Θελετε να μου πειτε οτι, αυτο που εγραψα στον φιλο, ειναι λαθος ?

και αν ειναι ετσι, τοτε.

Γιατι εμενα μου το ειπε φιλος ηλεκτρονικος μαστορας ?
    Γιατι σε εμενα αυτο λειτουργει σε 2 τηλεορασεις ?
    (η μια ειναι daewo και η αλλη normende)

Mε δυο λογια, αν μια τηλεοραση εχει μαγνητισμο στην οθονη και αν βγει απο την μπριζα ενα βραδυ .... δεν θα επανελθει ? .... με τιποτα ?
    ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ (δεν μιλαω για περιπου οχι αλλά για οχι)
    σορρυ ....αλλά (και με ολο το θαρρος)
    πιστευω οτι δεν εχετε εμπειρια επισκευης τηλεορασεων.

Και σας το λεω αυτο, γιατι εμενα ο φιλος μου, και μαστορας, εκανε την διαγνωση εξ αποστασεως, και απο τοτε, οσες φορες ειχα αυτο το προβλημα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το ελυνα με αυτον τον τροπο.

και οχι μονο αυτο, αλλά μου ελεγε και πως πληρωνουν καποια θυματα, σε καποιους "μαστορες" "αναζωογονηση οθονης και χρωματων"

υγ
    αγαπητε φιλε, δυστυχως η τηλεοραση σου εχει καποια βλαβη και ΟΧΙ προβλημα μαγνητισμου οθονης. Γιατι αν ειχε κατι τετοιο θα ειχε στρωσει.
    αλλο το να εχεις "λεκεδες" στην οθονη σου και αλλο να ειναι ολη η οθονη ενα χρωμα... οταν ειναι μαγνητισμενη η οθονη αλλου ειναι πρασινη αλλου ροζ κλπ κλπ... και αυτο ξερεις γιατι? γιατι παντα ενας μαγνιτης εχει 2 πολους αρα και η οθονη θα εχει 2 πολους αν μαγνηριστει αρα θα εχει και διαφορα χρωματα, οταν ειναι πρασινη σε ολη την οθονη αυτοματος σημαινει οταν δεν ειναι μαγνητισμενη αλλα κατι αλλο τρεχει... οσο για τους μαστορες που λες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν... ωστοσο η αναζωογονηση χρωματων ειναι αλλο πραγμα και δεν ειναι για τους λεκεδες...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Το avatar του χρήστη Γιώργος 231
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη /

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemmesis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλο το να εχεις "λεκεδες" στην οθονη σου και αλλο να ειναι ολη η οθονη ενα χρωμα... οταν ειναι μαγνητισμενη η οθονη αλλου ειναι πρασινη αλλου ροζ κλπ κλπ... και αυτο ξερεις γιατι? γιατι παντα ενας μαγνιτης εχει 2 πολους αρα και η οθονη θα εχει 2 πολους αν μαγνηριστει αρα θα εχει και διαφορα χρωματα, οταν ειναι πρασινη σε ολη την οθονη αυτοματος σημαινει οταν δεν ειναι μαγνητισμενη αλλα κατι αλλο τρεχει... οσο για τους μαστορες που λες παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν... ωστοσο η αναζωογονηση χρωματων ειναι αλλο πραγμα και δεν ειναι για τους λεκεδες...
    Παναγιωτη, εχεις δικιο για τα χρωματα οπως και εχεις δικιο για την αναζωογονηση. Αν προσεξες υπηρχαν εισαγωγικα στην λεξη.

Στην ερωτηση που εκανα, εχεις καποια απαντηση ?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας