τι εννοάς με αυτό;
Πρόσεξε: παίρνεις 5€ για τα ανταλλακτικά, και 40 € εργασία βάσει εργατώρας στο καθένα (νομιμότατα) σύνολο 66€ με το ΦΠΑ και είσαι οκ και νόμιμος...δηλαδή πόσα θες να βγάλεις απο ένα μόνιτορ ρε άνθρωπε;
έτσι το έκαναν και κάποτε με τα βιντεο που έπαιρναν με το άνοιξε 5000 δραχμές γι αυτο και βαράνε όλοι μύγες τώρα...
Γιααα φέρε το κοφτάκι...
Τι πα να μετρήσεις βρε ζώον,δεν είναι στο ρεύμα!
Όταν ακούει ο άλλος 66Ε για μισή ώρα....
Διάβασε τι έγραψα....Η εργατώρα είναι 60€...(περίπου...αν έχω λάθος διορθώστε με) όπως γράφω έκανα 1 ώρα και κάτι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΜΟΝΙΤΟΡ οπότε αν πάρεις 30€ στο καθένα είναι μια χαρά κόστος πιστεύω για ένα μόνιτορ που στην ξεφτίλα έχει καινούργιο 150€ (και 40€ να πεις πάλι καλά θα είσαι)....τώρα τι ακούει ο άλλος και ο παράλλος δικαίωμά του και πρόβλημά του...ούτε τζάμπα γίνεται,ούτε και να "πιάνεις κ@λους" και να βγάζεις μεροκάματο από έναν πελάτη...
-Πρόσφατο παράδειγμα:χτές άλλαξα δυναμό στο αμάξι...για να κατέβει το δυναμό και να μπει το καινούργιο έκανε ακριβώς 25λεπτά...έλυσε συνολικά 5 (ΠΕΝΤΕ) βίδες,και εργατικά ζήτησε 60€...βγάλε συμπέρασμα...
Γιααα φέρε το κοφτάκι...
Για δες λιγο αυτο το τροφοδοτικο ειχαν?
Λειπουν και μερικοι ηλεκτρολυτικοι.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nassosxlvbros : 12-04-10 στις 10:01
Γιααα φέρε το κοφτάκι...
Ευχαριστω για την απαντηση σου!!
Αλλα το συγκεκριμενο το εβαλα μονο για αναφορα, μιας και το προβλημα του δεν ηταν στους πυκνωτες αλλα σε ενα ολοκληρωμενο που ειχε κανει Arc με το σασι.Και μια οθονη ειχε προβλημα με το πλακετακι των γραφικων οποτε θα γινει δωρητης οργανων. Στα υπολοιπα δυο αλλαχθηκαν προληπτικα ολοι οι πυκνωτες και δουλευουν μια χαρα.Στα δικα μου ειχε φουσκωσει και ενας πυκνωτης 680μF.
Απλα ηθελα να ξερω αν ειναι ιδια τα τροφοδοτικα γιατι θα μου φερουν για επισκευη και μερικες 19'' να ξερω τι με περιμενει...