Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Στην Αθήνα με εξωτερική κεραία την ημέρα ακούω καθαρά κρατικούς στις συχνότητες 666, 729, 981, 1512 kc/s. Το βράδυ ακούω Θεσσαλονίκη 1044 και 1170 kc/s και άλλους μακρινούς ελληνικούς κρατικούς σταθμούς. Τα Σαββατοκύριακα τα μεσαία κύματα γεμίζουν από πειρατικές εκπομπές, στην Αθήνα τουλάχιστον. Οι περισσότεροι εκπέμπουν γύρω στους 850-950 και 1100-1350 χιλιόκυκλους περίπου (γράφω "χιλιόκυκλους" και όχι kHz, αφού μιλάμε για ραδιόφωνα με λυχνίες).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τρελός Επιστήμονας : 29-03-10 στις 16:46 Αιτία: Συμπλήρωση

Προεπιλογή

Εγω εχθες το βραδυ 9:30 με 10:30 τους ακουσα. Ειμαι στον δευτερο οροφο και εχω πολυκατοικιες γυρω γυρω. Το απογευμα αν προλαβω θα δοκιμασω με ενα καλωδιο μεγαλυτερο στο μπαλκονι. Τα καγκελα λετε να κανουν δουλεια?Καποτε ως φοιτητης επιανα τηλεοραση μεσω ενος φοριαμου που ειχα για βιβλιοθηκη!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Arta

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Τρελός Επιστήμονας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην Αθήνα με εξωτερική κεραία την ημέρα ακούω καθαρά κρατικούς στις συχνότητες 666, 729, 981, 1512 kc/s. Το βράδυ ακούω Θεσσαλονίκη 1044 και 1170 kc/s και άλλους μακρινούς ελληνικούς κρατικούς σταθμούς. Τα Σαββατοκύριακα τα μεσαία κύματα γεμίζουν από πειρατικές εκπομπές, στην Αθήνα τουλάχιστον. Οι περισσότεροι εκπέμπουν γύρω στους 850-950 και 1100-1350 χιλιόκυκλους περίπου (γράφω "χιλιόκυκλους" και όχι kHz, αφού μιλάμε για ραδιόφωνα με λυχνίες).
    και που να δεις (πο πιστευω οτι ξερεις) τι γινεται στους 1620 μεχρι τους 1710 Kcs απο "ραδιοπειρατες"
    εκει να δεις πανελλαδικα σηματα!!!!

Προεπιλογή

Σημερα ακουσα περισσοτερους σταθμους!!!Επιασα και ξενους!!!!Αλλους καθαρα αλλους λιγοτερο. Δυστυχως αυριο παει στον ιδιοκτητη του.
    Και μερικες φωτογραφιες ακομα απο την επισκευη. Καθαρισα και τα κουμπια σε λουτρο ηπερυχων και εγιναν σχεδον καινουργια, ηταν λιγο μαυρισμενα. Δυστυχως δεν εχω τον χρονο να το φροντιζα καλυτερα, ελπιζω αργοτερα αν εχω περισσοτερο χρονο να το παρω παλι να καθαρισω λιγο καλυτερα.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Μπράβοοοο!!!! Πολύ καλή δουλειά! Ο ιδιοκτήτης του θα είναι πολύ ευχαριστημένος. Να του υπενθυμίσεις τα προβλήματα ασφάλειας από την ανόρθωση δικτύου και ότι κανονικά πρέπει να αφαιρεθεί η αντίσταση πτώσης τάσης για τα 230 βολτ και να τροφοδοτηθεί το ραδιόφωνο με εξωτερικό μετασχηματιστή απομόνωσης στην κατάλληλη τάση (125 βολτ ή όποια άλλη τάση χρειάζεται).

Προεπιλογή

Μπορείς νά δώσεις λίγες πληροφορίες τί είναι τό λουτρό υπερήχων?

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ!!!!Θα του πω καποια στιγμη που θα εχω χρονο να μου το δωσει παλι να το φτιαξω και αυτο. Ειναι παρα πλυ επικυνδινο και κανεις καλα που το επισημαινεις για να εχουμε το νου μας καθως απο οτι βλεπω ολο και περισσοτερα παιδια ασχολουνται με τις παλιες συσκευες, ειναι πολυ καλο αυτο πιστευω!!!
    Το λουτρο υπερηχων δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα δοχειο με νερο, οπου το νερο δονητε με καποια υπερηχητικη συχνοτητα 150-400kHz. http://en.wikipedia.org/wiki/Ultrasonic_cleaning . Το χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι για να καθαριζουν τα εργαλεια, αλλα και σε παρα πολλες αλλες εφαρμογες. Εγω το ειχα παρει απο το LIDL. Ειναι κυριως για κοσμηματα ρολοϊα αλλα το χρησιμοποιω για να καθαριζω διαφορα.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

λοιπον εχω και εγω μου το εχει φερει φιλος το προβημα του ειναι οτι εχει μεγαλη διαροη στο σασι σε χτυπανε και τα κουμπια συντονισμου και εντασης το δοκιμαστικο αναβει οπως και να βαλουμε το φις στην πριζα υπαρχει καποια λυση για το θεμα ; θα ανεβασω και φωτο το απογευμα

Παρόμοια Θέματα

1. Συντηρηση παλαιου ραδιοφωνου Nordmende
    από Phatt στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-14, 19:32

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία