Παναγιώτη άμα βάλεις τα εισιτήρια του καραβιού, παίρνω το πλοίο από Πειραιά, έρχομαι στας Σέρρας, κερνάς λουκούμι ακανέ και στο ρυθμίζω, χαχαχά!!!!!!!!!
Παναγιώτη άμα βάλεις τα εισιτήρια του καραβιού, παίρνω το πλοίο από Πειραιά, έρχομαι στας Σέρρας, κερνάς λουκούμι ακανέ και στο ρυθμίζω, χαχαχά!!!!!!!!!
Δημητρη κριμα ειναι να κανεις τοσο δρομο μονο για ρυθμιση.Και γιατι καραβι, με λεωφορειο θα ερθεις πιο γρηγορα...
Συγγνωμη που το κουραζω με τους πυκνωτες, αλλα οι ασπροι στην φωτο τι ειναι; Ειναι και αυτοι κεραμικοι;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις κανενα πηνιο και μην κανεις καμια ρυθμιση το ραδιο θα δουλεψει.
Και κατι αλλο ειδα ξαχνεις οργανο για μετρηση πηνιων στις υψηλες συχνοτητες δεν ειναι μονο να μετρησης την αυτεπαγωγη αλλα και την ποιοτητα (Q) του πηνιου.
Θανο μην κολλας στα πηνια, εχω δηλωσει ηδη οτι δεν εχω σκοπο να τα ακουμπησω![]()
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Παναγιωτη δεν κολλαω στα πηνια απλα για να μην μπλεξεις στο λεω.
Καλα κανεις βρε φιλε, αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι εφ'οσον δεν εχουν πειραχτει ποτε, για ποιο λογο να αποκλινουν απο τις τιμες τους;