Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 112

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Αν τις κάνεις σωστά, ο δέκτης έρχεται στις προδιαγραφές του. Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να μην κάνεις τίποτε. Αν το ραδιόφωνο είναι κλασικό ευρωπαϊκό όπως αυτό εδώ, οι ρυθμίσεις του έχουν μια λογική σειρά που περιγράφεται στα παλιά βιβλία ραδιοτεχνίας. Αν όμως είναι κάποιο που έχει bandspread όπως ένα παλιό RCA του παππού μου, τότε χρειάζεται το manual. Αν δεν το είχα βρει από τη σελίδα www.nostalgiaair.org δεν υπήρχε περίπτωση να το ευθυγραμμίσω. Κάποια στιγμή μπορεί να το παρουσιάσω.

Το avatar του χρήστη jan41
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Τρελός Επιστήμονας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τις κάνεις σωστά, ο δέκτης έρχεται στις προδιαγραφές του. Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να μην κάνεις τίποτε. Αν το ραδιόφωνο είναι κλασικό ευρωπαϊκό όπως αυτό εδώ, οι ρυθμίσεις του έχουν μια λογική σειρά που περιγράφεται στα παλιά βιβλία ραδιοτεχνίας. Αν όμως είναι κάποιο που έχει bandspread όπως ένα παλιό RCA του παππού μου, τότε χρειάζεται το manual. Αν δεν το είχα βρει από τη σελίδα www.nostalgiaair.org δεν υπήρχε περίπτωση να το ευθυγραμμίσω. Κάποια στιγμή μπορεί να το παρουσιάσω.
    Να το παρουσιάσεις Δημήτριε.....

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Απο ρυθμισεις και καλιμπραρισματα δεν εχω χαμπαρι οποτε θα το αφησω ως εχει εκτος και αν θελει κανενας να ερθει να τον κερασω καφε και να το ρεγουλαρουμε χαχα.Θα αλλαξω τα εξαρτηματα και μεχρι εκει.Οσον αφορα την προσοχη, σαν τα ματια μου τα προσεχω μην κανω καμια γκαφα και δεν συμμαζευεται...Δε φτανει που ειναι ευαισθητα σαν υλικα, εχει περασει και τοσος καιρος απο πανω τους και σιγουρα μειωθηκε και η μηχανικη αντοχη των υλικων...
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Παναγιώτη άμα βάλεις τα εισιτήρια του καραβιού, παίρνω το πλοίο από Πειραιά, έρχομαι στας Σέρρας, κερνάς λουκούμι ακανέ και στο ρυθμίζω, χαχαχά!!!!!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Δημητρη κριμα ειναι να κανεις τοσο δρομο μονο για ρυθμιση.Και γιατι καραβι, με λεωφορειο θα ερθεις πιο γρηγορα...

Συγγνωμη που το κουραζω με τους πυκνωτες, αλλα οι ασπροι στην φωτο τι ειναι; Ειναι και αυτοι κεραμικοι;
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις κανενα πηνιο και μην κανεις καμια ρυθμιση το ραδιο θα δουλεψει.
    Και κατι αλλο ειδα ξαχνεις οργανο για μετρηση πηνιων στις υψηλες συχνοτητες δεν ειναι μονο να μετρησης την αυτεπαγωγη αλλα και την ποιοτητα (Q) του πηνιου.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Θανο μην κολλας στα πηνια, εχω δηλωσει ηδη οτι δεν εχω σκοπο να τα ακουμπησω

Παρόμοια Θέματα

1. βλαβη σε tv nordmende
    από gdimis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-11, 23:02
  2. NORDMENDE N2121CB
    από johnkou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-11, 15:23
  3. βλάβη σε NORDMENDE 3604 σασί F14
    από chip στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1