καλωδιο μπορεις να παρεις και απο εδω με 7 ευρω
http://global.ebay.com/CABLE_DATA_US...527696680/item
καλωδιο μπορεις να παρεις και απο εδω με 7 ευρω
http://global.ebay.com/CABLE_DATA_US...527696680/item
Είναι συμβατό με flashing? Υπάρχουν δυό τύποι που ο ένας είναι για μεταφορά data απλά και άλλος που είναι συμβατός και με flashing.
900MHz-64GHz
Διάβασα στο φόρουμ πως μπορεί να χρησιποποιηθεί και για το flashing!
Το ερώτημα βέβαια παραμένει: έτσι ξερό που είναι και αναβοσβήνει στην οθόνη του θα μπορέσει να συνδεθεί στη USB για το flash-άρισμα?
Χαιρετώ
Ευχαριστώ για το link!
Ήδη προχώρησα με την παραγγελία!!
Αυτό που δεν πρόσεξα είναι πως το συγκεκριμένο καλώδιο δεν περιγράφεται με κωδικό τον XN-1DC30, ο οποίος αναφέρεται στο manual του κινητού και στο σχετικό φόρουμ κινητών ως κατάλληλο και για flash-άρισμα. Μου περνάει από το μυαλό το συγκεριμένο να είναι μόνο για μεταφορές αρχείων!!! Ρώτησα και τον προμηθευτή σχετικά! Είδομεν!!
Βγάλε τη μπαταρία, ξαναβάλτην, κράτα πατημένη τη Δίεση (#) και το power να ανάψει και πές μου τί σου λέει. Δεν θυμάμαι αν σου είπα σωστό κουμπί βέβαια αλλα θα σου πώ.
900MHz-64GHz
Το έχω ήδη δοκιμάσει (φόρουμ γαρ) αλλά ΤΠΤ. Όντως με πατημένο κάγγελο πατάς το ΟΝ, αλλά δεν κάνει ΤΠΤις. Έχεις το ίδιο κινητό?
Οχι έχω flasher και service manuals. Εχω πεταμένα μερικά σε ενα κασόνι νομίζω.
Η Sharp Γι αυτό έκλεισε στην τελική, σχεδόν όλα τα 703 903 κλπ ειχαν προβλήματα χοντρά. Στα καλά καθούμενα ψοφούσαν και σε πολλά δεν υπήρχε η δυνατότητα επαναφοράς.
900MHz-64GHz
Τελικά ο προμηθευτής δεν επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο κωδικό του καλωδίου για το οποίο η μόνη αναφορά που είχε είναι καλώδιο generic για κάποια μοντέλα κινητών και τελικά ακύρωσε την παραγγελία μου! Τελικά το εντόπισα και με 15 € και εντάξει, μια ψυχή που είναι να βγει... ,Αντε να δούμε θα μπορέσει να connect-αριστεί στη USB στη τραλαρό κατάσταση που βρίσκεται...!!!
Η τραλαρό κατασταση δεν παιζει ρολο καθως αυτο ειναι σκαλωμα του os και οχι του bootcore. Απο την στιγμη που το κινητο δεχεται να αναψει με το ον/οφ και απλα μετα δεν καταλαβαινει τι να κανει (για να επανεκκινει μετα το περιμενετε ειναι πολυ πιθανο καπου να σκαλωσε η nand) δεν θα εχει προβλημα, αφου στην τελικη "format" θα φαει...![]()
Σε παλαια sharp δουλευε το data cable των NEC ως service και vice verca. Αλλα δεν θυμαμαι για ποια μοντελα παιζει αυτο![]()