Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

δεν ειναι κολλημενη η τηλεοραση ..... εσυ το βλεπεις ετσι ....
    η τηλεοραση εχει καμμενο το τρανσιτορ υψηλης αλλα τμημα του τροφοδοτικου δουλευει και ετσι αναβει το λαμπακι ......

υποθετω οτι εισαι ιδιωτης και ερασιτεχνης διαοτι αν εισαι συναδελφος με εργαστηριο κλπ κλπ τοτε κλαφτα χαραλαμπε
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Μαρουσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    υποθετω οτι εισαι ιδιωτης και ερασιτεχνης διαοτι αν εισαι συναδελφος με εργαστηριο κλπ κλπ τοτε κλαφτα χαραλαμπε
    Στα της τηλεορασης ακομα μαθαινω ερασιτεχνικα. Ακομα δεν εχω αποφασισει να το παω και επαγγελματικα

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Μαρουσι

Προεπιλογή

Σακη, στο γραφω σε σενα (και πραγματικα νιωθω ρεζιλης που δεν το πηρα χαμπαρι ποιο πριν) και η κατασταση ειναι για γελια και για κλαμματα.

ΤΟ ΕΝΑ STK0060-II ΣΤΟΝ ΒLAUPUNKT ΛΕΙΠΕΙ! Θυμηθηκα οτι η μανα μου ειχε παει τον ενισχυτη παλια για σερβις (κατι ειχε παθει) και μετα απλα γυρισε. Και τωρα βλεπω αυτο! Στην πλακετα του STK ο τυπος που το πηρε εχει ριξει συλικονη για να μην βραχυκυκλωνει, και η θερμοαγωγιμη πανω στην ψυκτρα υπαρχει ακομα κανονικα Και παροτι τον εχει καθαρισει, φαινονται τα υπολλυματα του καλαι κανονικοτατα πανω στα pin. Απλα στην αρχη δεν εδωσα σημασια γιατι δεν ειχα ψαξει καθολου το σχηματικο αλλα και τον κοιταξα τελειως επιφανειακα (επαφες και τερμα). (ειπαμε ειμαι ρεζιλης τελος.)

Αυτος ειναι ενας power ampilifer 60W. 120w ειναι ολος ο ενισχυτης. βρηκα τουλαχιστον τι φταει... Υπαρχει ακομα αυτο? Επισης στο σχηματικο το διχνει με ! που στις υποδειξεις απο κατω γραφει "security component must be replaced with original". Πρεπει να απευθηνθω στην blaupunkt?

tnx
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquasonic : 13-11-09 στις 18:20

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

αρχικα ....οταν ειδα το ποστ σου επλπιζα οτι ο ενισχυτης αυτος θα ηταν κατι το ιδιαιτερο ...

δυστυχως δεν ειναι ...αρχικα δεν ειναι καν blaupunct ειναι καποιο φασον σε ιαπωνα κατασκευαστη .... απο εκει και μετα ειναι επιλογη δικια σου αν θα τον φτιαξεις η οχι ...

σε γενικε γραμμες αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις ολους τους ηλεκτρολυτικους με καινουργιους ...
    να κανεις ελεγχο στις αντιστασεις αν ειναι σωστες στις τιμες τους μην τυχον μετα απο χρονο και υγρασια εχουν αλλαξει οι τιμες τους προς τα πανω η και προς τα κατω ( συμβαινει συχνα να το μηχανημα εχει εκτεθει σε υγρασια )

Απο εκει και μετα αλλαζεις ενα ολοκληρωμενο αν το βρεις ( ψαξε και αν δεν τα καταφερεις εχω και εγω καποιες ακριες ) και εισαι οπως ηταν απο την μαμα του ( δλδ χαλια )

εχω την εντυπωση οτι στο σχηματικο που ειδα εχει και stk 3082 για να οδηγει τα υπολοιπα αν ναι πρεπει κοιταξεις και εκει γυρω τους ηλεκτρολυτικους και μετα να βρεις ενα τροπο να ξεκινησεις τον ενισχυτη σιγα σιγα γιατι αν ειναι φαγωμενο το 3082 ειναι πιθανον να σου φαει το στκ ασχετα αν υπαρχει αλλη βλαβη ...

πονεμενη ιστορια με κακο αποτελεσμα ηχητικα ...αν ηταν δικο μου θα το ξηλωνα και θα εβαζα εναν σωστο ενισχυτη μεσα τρανσιτορατο φυσικα και οχι τσιπακια και το μηχανημα θα κενταγε ....
    αυτα

((( το σχολιο αυτο περι εξαρτηματα που πρεπει να αλλαχτουν με αυθεντικα το εχεις παρεξηγησει συνηθως αφορα αντιστασεις flame proof και το σχολιο αφορα την αντικατασταση με εξαρτηματα ιδιας τιμης ποιοτητας και αντοχης οχι ιδιας μαρκας ))))
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Μαρουσι

Προεπιλογή

I C... αν και με ξενερωσες εν μερη, δεν με χαλαει να του κανω ενα ρεκτιφιε... Στο κατω κατω για το δωματιο τον εχω Τους πυκνωτες τους εχω βαλει στο προγραμμα μολις ερθει το 0060. (θα παω Δευτερα Φανο και βλεπουμε).

Οσο για το 3082, αν ηταν φαγωμενο δεν θα ειχε φαει και το 2ο STK? Παιζει να τα χει παιξει μονο απο την μια εξοδο του?

Για το ωραιο της υποθεσης που ειπες... Κανα καλο σχεδιακι εχεις να προτινεις? Σε νορμαλ τιμες ομως

Παρόμοια Θέματα

1. ενισχυτης 2500W προβλημα
    από kostasfra στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-07, 00:23

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία