ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ..... υπαρχει και μια περιπτωση να εχεις δικιο αλλα μαλλον πολυ εως παρα πολυ μικρη την βρισκω ....κοβω το δεξι μου χερι οτι κανεις λαθος και ο τυπος νομιζει οτι η οθονη της τηλεορασης ειναι λαμπα βιδωτη που την ξεβιδωνεις και την αλλαζεις ....
παναγιωτη να εισαι σιγουρος οτι η μερα μου ειναι μια χαρα να σου πω οτι το διασκεδαζω κιολας ( γιατι αν το παρω σοβαρα ειναι για να την κανω απο εδω με χιλια )
εγω !!!! που ειμαι μια θεοτητα των ηλεκτρονικων ....Εγω !!!! που ειμαι αυθεντια στον ηχο !!! εγω που ο μονος που μπορει να με βαλει κατω ειναι ο βιογραφικαρχης ( που εισαι Βαγγεεεεεεεεελη !!!!καιγεται ο ποπος μας )εγω που στην εταιρια μου οι υφισταμενοι μου μου εκαναν δωρο ενα ποντιουμ στα γενεθλια μου ωστε να ρητορευω απο ψηλα .....εγω που επρεπε να εχω ενα κοινο 4-5000 κοσμο να με ακουει να λεω για τα AUDIA ....
ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ .... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??
εγω και ο εαυτος μου τωρα σας αφηνουμε για λιγο και θα τα ξαναπουμε στην επομενη λαμπιτσα .....
τελος παντων για να ειμαστε και λιγο χρησιμοι .... ο ΚΑΥΚΑΣ . Ο ΤΟΛΛΙΑΣ . ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ εχουν καταστηματα σε ολη την ελλαδα που πουλανε λαμπες ....
καλο ψαξιμο