αγαπητε φιλε μου ειναι η συμπεριφορα σου περιεργη,εχεις ανοιξει ενα θεμα εδω και τοσο καιρο,ολιο οι συναδελφοι το πρωτο καιρο σε πυρανε με το καλο και σου δινανε σωστες συμβουλες μετα ειδανε οτι δεν σκαμπαζεις ακομα και απο τα πιο βασικα και ακομα χειροτερα οτι τους κοροιδευεις με ωραιο τροπο,βαρεθηκανε να ασχολουνται μαζι σου και με το δικιο τους σε εχουν παρει στο ψιλο....σωστα?τοσες συμβουλες απο ολους μας και ακομα να καταλαβεις?μην περιμενεις να μαθεις ουτε απτην σχολη ουτε απο εδω,ενα τελευταιο θα πω και θα παω για νανι,αν δεν χαλασεις δεν θα μαθεις,εν απτα πρωτα μηχανηνατα που χαλασα για ναμαθω τοτε που ξεκιναγα ηταν ενα video ενα jvc hr 3700 πανακριβο τοτε(1980)αν δεν πληρωσεις δεν θα μαθεις.συγνωμη για τις κακιες μου καληνυχτα betacord 85....its a sony!
φιλε brs_19, αφου θες με καθε τιμημα να φτιαξεις το cd-player, και δεν εχεις χρηματικο προβλημα, κανε το εξης:
πηγαινε και αγορασε ενα αλλο cd-player παρομοιο με το δικο σου, και αρχισε να το κανεις βιδες. ετσι θα μαθεις πως βγαινει η κεφαλι το cd, η καλωδιοταινια κ.τ.λ
αφου λοιπον μαθεις, και αποκτησεις την εμπειρια, τοτε εισαι ετοιμος να φτιαξεις και το δικο σου, χωρις να φοβασαι μηπως το χαλασεις!!![]()
βοηθανε αυτες??? δν βγαινουν καλυτερες
τι εγινε πολυ ησυχια επεσε...μη μου πεις οτι...............δουλεψε!
μακαρι αγαπητε μου φιλε!ειλικρινα θα αναψω λαμπαδα!λες με το τελευταιο μνμ μου να πηρε μπροστα?χα χα!μπορει και να τσαντιστηκε και να το πεταξε απτο παραθυρο....υπαρχει και αλλη μια εκδοχη να λεει μακκακιες για να τραβαει την προσοχη και να ασχολουνται ολοι με την παρτη του.....συμφωνειτε?(παλι θα με πειτε κακο.....αχ ρε σακη....)betacord85 japan made