ρε σεις σταματηστε τις κακιες! αφου σ αυτο το φορουμ δν υπηρχε βοηθεια, εψαξα σε αλλα. τουλαχιστον μου μιλουσαν καλυτερα κ με πολυ λιγοτερες "κοροιδιες".... ικανοπιοιμενοι τωρα???
ρε σεις σταματηστε τις κακιες! αφου σ αυτο το φορουμ δν υπηρχε βοηθεια, εψαξα σε αλλα. τουλαχιστον μου μιλουσαν καλυτερα κ με πολυ λιγοτερες "κοροιδιες".... ικανοπιοιμενοι τωρα???
τι σχέση έχουν οι παρακάτω φωτογραφίες ???
![]()
καρπουζια εδω τα καλα καρπουζια!καρπουζια ο μελενιος!και αυτα εχουν κουκουτσια!χα χα!τελικα θα περασεις απτο μαγαζι να σου δωσω το ντισκμαν να ησυχασουμε?απορω φιλε με τι ασχολεισε ολη μερα?αληθεια δεν θελω να γινω αδιακριτος αλλα τι επαγγελεσαι?δεν θελω να χαλασω την ωραια ατμοσφαιρα οπως λεει και ο ηλιοπουλος ημαστε μια ωραια οικογενεια......betacord85sanyo video recorder....
αγαπητε φιλε μου ειναι η συμπεριφορα σου περιεργη,εχεις ανοιξει ενα θεμα εδω και τοσο καιρο,ολιο οι συναδελφοι το πρωτο καιρο σε πυρανε με το καλο και σου δινανε σωστες συμβουλες μετα ειδανε οτι δεν σκαμπαζεις ακομα και απο τα πιο βασικα και ακομα χειροτερα οτι τους κοροιδευεις με ωραιο τροπο,βαρεθηκανε να ασχολουνται μαζι σου και με το δικιο τους σε εχουν παρει στο ψιλο....σωστα?τοσες συμβουλες απο ολους μας και ακομα να καταλαβεις?μην περιμενεις να μαθεις ουτε απτην σχολη ουτε απο εδω,ενα τελευταιο θα πω και θα παω για νανι,αν δεν χαλασεις δεν θα μαθεις,εν απτα πρωτα μηχανηνατα που χαλασα για ναμαθω τοτε που ξεκιναγα ηταν ενα video ενα jvc hr 3700 πανακριβο τοτε(1980)αν δεν πληρωσεις δεν θα μαθεις.συγνωμη για τις κακιες μου καληνυχτα betacord 85....its a sony!
τα σέβη μου !!!
υ.γ
κοντινά, πολύ κοντινά !!!!
τελικα δεν μας ειπες το εφτιαξες.![]()