και κλεβεις του φτωχου το αρνι και ειμαστε και χριστιανοι και ερχεται εκεινος με τα πλουτοι και κλεβει την αγαπη ετουτη.....κοψε την κλωστη που μας κρατα σταματησα να σαγαπω σταματησες να μαγαπας γιναμε ξενοι....τολης....ο αρχοντας...νομιζω συναδελφοι και αγαπητε φιλε σακη οτι καποιοι δεν εχουν αρκουδισιον και τους εχει πηραξει η ζεστη...ελεως!!!!να σου χαρισω ενα ντισκμαν να ησηχασουμε!μα καλα ο υπευθηνος του φορουμ που ειναι?(ξερω εχω καταντισει σαν τον μουρατιδη του φειμ στορυ με τις κακιες που λεω συμφωνεις σακη?)betacord85japan made......![]()
ρε σεις σταματηστε τις κακιες! αφου σ αυτο το φορουμ δν υπηρχε βοηθεια, εψαξα σε αλλα. τουλαχιστον μου μιλουσαν καλυτερα κ με πολυ λιγοτερες "κοροιδιες".... ικανοπιοιμενοι τωρα???
τι σχέση έχουν οι παρακάτω φωτογραφίες ???
![]()
καρπουζια εδω τα καλα καρπουζια!καρπουζια ο μελενιος!και αυτα εχουν κουκουτσια!χα χα!τελικα θα περασεις απτο μαγαζι να σου δωσω το ντισκμαν να ησυχασουμε?απορω φιλε με τι ασχολεισε ολη μερα?αληθεια δεν θελω να γινω αδιακριτος αλλα τι επαγγελεσαι?δεν θελω να χαλασω την ωραια ατμοσφαιρα οπως λεει και ο ηλιοπουλος ημαστε μια ωραια οικογενεια......betacord85sanyo video recorder....
τα σέβη μου !!!
υ.γ
κοντινά, πολύ κοντινά !!!!
Ζανε δεν ειναι κακιες βρε συ,αλλα εφοσον συνεχιζεις κατι που ειναι εις ατοπο επαγωγη ,τοτε το ριχνουμε στις φλογερες και στα νταουλια.
Ζανε στο ξαναλεω αγορασε μια φλογερα να παιζεις τα τραγουδια που σου αρεσουνγιατι σε βλεπω να μενεις χρονια χωρις μουσικη ,οσο παλευεις να το φτιαξεις ,τον άφτιαχτο θα εχει .
Αλληλούια![]()