τα πατησα αλλα δεν εγινε τιποτα....![]()
τα πατησα αλλα δεν εγινε τιποτα....![]()
Λευτέρη γεία σου και παλι.Μπορείς να μας πεις αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αγορασμένο από Ελλάδα η από εξωτερικό;Ρωτάω γιατί πιθανών να μην είναι ούτε σε hotel mode.Αν ξέρεις ,πες μας για το μοντέλο (χώρα αγοράς), για να μας βοηθήσεις στο <<ψάξιμο>> πληροφοριών και ίσως να βρούμε λύση.
Πιστεύω ότι κατά 95% αν όχι 99% από το service mode δεν μπορείς να λύσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα σε αυτή την τηλεόραση και θα χάνεις χρόνο άδικα ψάχνοντας σε λάθος δρόμο.Η άποψη μου ,φιλικά πάντα.
Κυκλοφορούν τέτοια μοντέλα μετά την Ολυμπιάδα, με κωδικό για το menu.
Θεωρητικά όλες αυτές έγιναν χορηγία από την Panasonic στο Ελληνικό κράτος.
Τέτοια έχεις ?
Eiναι τηλεοραση σαν αυτη που λεει ο HFProject.....
τετοια εχω....σε αυτη την περιπτωση τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω το μενου???![]()
Σωστός ο Κώστας.Είναι μοντέλο που παραχώρησε η Panasonic,σαν χορηγός ,για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και είναι κλειδωμένη σε olympic mode.Μετά το τέλος των ολυμπιακών αγώνων αυτές οι τηλεοράσεις δώθηκαν σε δημόσιες υπηρεσίες , σε εκκλησίες ,νοσοκομεία,σχολεία κ.λ.π.Όσο για το ξεκλείδωμα δεν έχω κάτι ακόμα , αλλά σίγουρα δεν γίνεται κάτι από το service mode.
Λευτέρη γειά σου.
Για να ξεκλειδώσεις το Setup Mode στη συσκευή, κράτα πατημένο στη συσκευή το κουμπί που αλλάζει κανάλια προς τα κάτω και πάτα 3 φορές το πλήκτρο AV/TV στο τηλεκοντρόλ.
Για να βγείς σε Special Mode, πατημένο το ίδιο κουμπί στη συσκευή και πατάς 1 φορά το πλήκτρο AV/TV στο τηλεκοντρόλ. Εκεί ρυθμίζεις πόσα κανάλια θα μπαίνουν στη μνήμη κ.α.
Ελπίζω να βοήθησα.