Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Κοιταξτε παιδια για μας καλυτερα να μιλαμε ανοιχτα.Οταν καποιος κατι ξερει πρεπει να το λεει.
    Στο θεμα μας.Τι γινετε οταν η ταση σε ολες τις τηλεορασεις ανεβαινει στο δευτερευον η οθονη μικρενει απο πανω και απο κατω.Στην δικια μας περιπτωση η εικονα εχει μεγαλωσει.
    1. Η η ταση ειναι χαμηλη
    2.η καποια αντισταση εχει αλλαξει στο βερτηκαλ./πυκνωτες μονο μπορουν να μικρυνουν την εικονα.
    3.για αυτο λεω το πρωτο που πρεπει να κανουμε να μετρησουμε την ταση στο δευτερευον
    και μετα να σκευτουμε που ειναι το προβλημα βερτηκαλ η τροφοδοτικο.
    4.να μπουμε στο σερβις ειναι το ποιο ευκολο ομως δεν ειναι το σωστο
    3.η δικη σας γνωμη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 30-03-09 στις 23:01

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή ΦΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mystaki g Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξτε παιδια για μας καλυτερα να μιλαμε ανοιχτα.Οταν καποιος κατι ξερει πρεπει να το λεει.
    Στο θεμα μας.Τι γινετε οταν η ταση σε ολες τις τηλεορασεις ανεβαινει στο δευτερευον η οθονη μικρενει απο πανω και απο κατω ΛΑΘΟΣ !!!!! Η ΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ......Η ΟΘΟΝΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗς ΕΦΟΜΑΛΥΝΣΗς .Στην δικια μας περιπτωση η εικονα εχει μεγαλωσει.
    1. Η η ταση ειναι χαμηλη Η ΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    2.η καποια αντισταση εχει αλλαξει στο βερτηκαλ./πυκνωτες μονο μπορουν να μικρυνουν την εικονα. Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    3.για αυτο λεω το πρωτο που πρεπει να κανουμε να μετρησουμε την ταση στο δευτερευον ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΡΑ ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΜΙΚΡΕΝΕΙ
    και μετα να σκευτουμε που ειναι το προβλημα βερτηκαλ η τροφοδοτικο.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 50 ΦΟΡΕς ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς ΑΥΤΕς ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥς
    4.να μπουμε στο σερβις ειναι το ποιο ευκολο ομως δεν ειναι το σωστο ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΕΧΕΙς ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ
    3.η δικη σας γνωμη
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙς ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ....

ΕΝΟς ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΥΚΝΩΤΕς ΣΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ Η ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΣΟΡΑ ( ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΥΧΡΗ ) ΠΑΡΑ ΒΕΡΤΙΚΑΛ .....

ΤΕΛΟς ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΛΑΚΩΔΕς ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΟΝΕς ΤΟΥς ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ..... ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕς ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ....

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ....ΠΕς ΜΑς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΕς ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΕΟΙΕς ΕΧΕΙς ΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙς .......
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ΑΛΕΞ .... ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕς ΧΤΥΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΕΡΤΗΝ ....

ΜΥΣΤΑΚΙ .....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ..... ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ????? ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ 5 ΣΕΛΙΔΕς ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ......

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

((Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙς ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ....))
    Σακη εμενα ποιο πολυ με ενδιαφερει οχι η γνωμη μου αλλα εμεις ολοι εδω να δωσουμε ο καθενας τις γνωσεις του στους αλλους.Η καθε τηλεοραση εχει διαφορετικη βλαβη απο την αλλη.Σε ενα μοντελο της σονη βλεπουμε το αδηναμο σημειο να ειναι το βερτηκαλ ,στην αλλη το τροφοδοτικο στην αλλη προενισχυτης υψηλης.
    Σακη μου το τροφοδοτικο θα μας ρωτησει πιες τασεις θα εχει στο δευτερυον;η μικρες η μεγαλες.Χθες εδωσα μια τηλεοραση FINLUX 20B59 με το ιδιο προβλημα. Ειχα αλλαξει πυκνωτες στο τροφοδοτικο και εναν στα 160βολτ .ειχε μεγαλωσει λιγο.Θελεις να μου πεις οτι δεν ηταν αλλαγη τασεων στο δευτερευον ;Στην δικια μου περιπτωση πρεπει να μπω στο σερβις και να την μικρινω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 31-03-09 στις 12:37

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

την γνωμη μου και την αληθεια ????? finlux τηλεοραση δεν εχω αγγιξει ποτε στην ζωη μου ......δεν εχω ιδεα ...... crown ομως εχω φτιαξει καμμια 20αρια ....

τιποτα αλλο ????
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σάκη δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο μαγαζί σου. Εγώ μένω Καλλιθέα, εσύ Νέα Μάκρη. Για να έρθεις σπίτι μου να την δεις, να την πάρεις, να την φτιάξεις και να μου την ξαναφέρεις πόσα θες; Είπες ότι δεν παίρνεις τίποτα... άρα για τη μετακίνηση πόσα θες;
    Αν θες πες μου με pm (προσωπικό μήνυμα).

Το avatar του χρήστη IOANNIS
    Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    ηρακλειο κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexpc32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάκη δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο μαγαζί σου. Εγώ μένω Καλλιθέα, εσύ Νέα Μάκρη. Για να έρθεις σπίτι μου να την δεις, να την πάρεις, να την φτιάξεις και να μου την ξαναφέρεις πόσα θες; Είπες ότι δεν παίρνεις τίποτα... άρα για τη μετακίνηση πόσα θες;
    Αν θες πες μου με pm (προσωπικό μήνυμα).
    σορρυ που επεμβαινω στην συζητηση αλλα......... φιλε αλεξανδρε αυτο που ειπες το σκεφτηκες καθολου??
    http://enisxites.forumup.gr

Give Life to Love and Music, use Girls and Tubes!

Παρόμοια Θέματα

1. TV CROWN
    από smartech στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 17:33

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία