Ε λοιπόν... το παραδέχομαι!
Είμαι άπειρος! Τι να κάνουμε;
Ε λοιπόν... το παραδέχομαι!
Είμαι άπειρος! Τι να κάνουμε;
alex μην τρελαινεσαι δεν ειναι κακο αυτο ολοι καπου εκει ξεκινησαμε ....ολοι εχουμε καψει ...καναμε ζημιες απο απειρια κλπ κλπ ..... κανενας απο εμας δεν γεννηθηκε να τα ξερει ..... οσοι ξερουν πεντε πραγματα εδω μεσα μαμηθηκαν για να τα μαθουν ....και σιγουρα οχι στα σχολεια ουτε στα θρανια .....
θα πρεπει ομως να ειμαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι που βρισκομαστε εδω λεμε και καμια λαλακια αλλα ακουμε και απο καποια παιδια ορισμενα πραγαματα και μαθαινουμε για αυτα που δεν ξερουμε ....
φιλε αλεξ εδω προσπαθουμε να σε βοηθησουμε .....
κανεις οπως νομιζεις
Να πω και γω τη γνώμη μου σχετικα με τη βλάβη.Συμφωνώ με το mystaki g που ανέφερε τροφοδοτικό,αλλαγή πυκνωτών τροφοδοτικού-47/160v ή 100 ότι έχει και μετά καθέτου.Αν δεν διορθωθεί η εικόνα τότε ψάχνεις σερβις μενού.Όσες εχω επισκευάσει crown ήθελαν πυκνωτές ή είχαν ψυχρές(όχι combo όμως)
συνεχιζουμε την ιδια ιστορια ......
Ο 47/160 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΚΝΩΤΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΑ 135 ΒΟΛΤ ΓΙΑ ΤΟ Μ/Σ ΥΨΗΛΗΣ ( ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΡΤΙΚΑΛ )
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ """"ΚΛΕΙΝΕΙ """ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ .....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ...... ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!
Σακη το πρωτευον λειτουργει ξεχωριστα.Το πρωτευον εχει πυκνοτες
Για αυτους μιλαμε .Αυτοι ανεβαζουν την ταση στο δευτερευον.Και για αυτο θελουν αλαγη
Εαν εχουμε οπτοκαπλερ τοτε οι πυκνοτες του δευτερευον μπορουν να επιρεασουν το δευτερεον.Εδω ομως δεν μπορουν
ΓΙΩΡΓΟ ..... εχεις μπερδευτει μαλλον .... γραφεις σε λαθος ποστ .... δεν μιλαμε εδω για την τηλεοραση του γιωργου απο το αγρινιο ....
εδω μιλαμε για την τηλεοραση του αλεξη που ειναι μολις ενος χρονου και εχει ανοιξει η εικονα της προς τα πανω ....
ολα τα παραπανω που λες ειναι μαλλον για την αλλη τηλεοραση
Γιατι μετα δεν μπορουμε αλλαξουμε αυτα που εχουμε γραψει;Η να διαγραψουμε τελειος .Θα ηταν καλυτερα για μας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 29-04-09 στις 15:22