Γιατι ειπαν τα παιδια πως λογο των λιγοτερων βαθμων κελσιου 8α υπαρχει προβλημα!
Γιατι ειπαν τα παιδια πως λογο των λιγοτερων βαθμων κελσιου 8α υπαρχει προβλημα!
γιατί βρε φίλε μου δεν παραγγέλνεις από εξωτερικό ?
και ποιο φθηνά θα σου έρθουν και ποιο γρήγορα !
Υ.Γ
στην ΑΘΗΝΑ έχει ο Γιαλουσης πυκνωτές στους 105οC
kokare εδω σε βρισκω λιγο λαθος ....πρεπει να υποστιρισουμε τα μαγαζια του τοπου μας γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει κανενα !!!!
105 ΒΑΘΜΩΝ εχει ο σκουλας μισσας 210-6436914
ο τριδημας 210-2620250
ο γκαγκας210- 8325034 κλπ κλπ
και προφανως και πολλοι αλλοι
Θεσσαλονίκη: έχουν όλοι
Μαργαρίτης (ΜΑΡ),Μουτσιούλης, Νικολαϊδου,Γεωργιάδης,Αμοιρίδης
Στους 125 βαθμους δυσκολευόμαστε κάπως...
έχει site και στην Ελλάδα για να παραγγείλεις, αλλά και με τηλέφωνο μπορεί να γίνει η δουλειά...
πάντως αντί για 860μF/16 που είχε, μπορείς να βάλεις 2200μF/16 και ας είναι και 85βαθμών. Οταν σε 5 χρόνια ξαναχαλάσουν τους ξαναλλάζεις! Η μεγαλύτερη τιμή θα βοηθήσει στις μικρότερες μετακινησεις φορτίων σε αναλογία με την επιφάνεια και άρα μικρότερη θερμοκρασια στο εσωτερικό των πυκνωτων.
Εγω πάντως έβαλα 2200μF/16/105 γιατι έχω καμιά 200αδα πρόχειρους!
Χιλια ευχαριστω σε ολους παιδια! τελικα εβαλα τους πρωτους που πηρα στα 1000μF 25V 85C και δουλευει μια χαρα προς το παρον!
Μολις ξαναχαλασει κ ελπιζοντας μην εχει παρει και τιποτα αλλο στο διαβα του 8α ψαξω για μεγαλητερους!
ο κλασικος Εληνας!![]()
Ναι μόνο που όταν χαλάσουν να ελπίζεις να πέσουν σιγά σιγά όπως και την πρώτη φορά και να μην εκραγούν εκτινάσσοντας τον ηλεκτρολύτη όπου να 'ναι και προκαλέσουν βραχυκύκλωμα και φωτιά....
Αλήθεια αναρωτιέται κανείς γιατί τόσες φωτές ξεκινάνε από "βραχυκύκλωμα";
(|=|) ...to drive and control... (|=|)
Εδώ το καλό σέρβις - άρφ άρφ