Κατ΄ αρχήν θα ΄θελα να ζητήσω συγγνώμη για τ΄ ύφος της απάντησής μου, (post #2) φίλε Μιχάλη,
αλλά ίσως να φταίει το φευγαλέο του διαβάσματός μου και το «σαν αμορτισέρ» που αναφέρεις, όπου
μου περιέπλεξε το περιεχόμενο και λειτούργησε ως τρολαρισμα στο θέμα, (για μένα αναφέρομαι πάντα),
μ΄ αποτέλεσμα να σε παρεξηγήσω.
Όπως αναφέρει λοιπόν κι η περιβόητη Artificial Inteligence (Τεχνητή Νοημοσύνη) την οποία μνημονεύει
συχνά τελευταία κι ο φίλος Πέτρος, αλλά όπως κι εσύ έγραψες αρχικά, πρόκειται γι΄ έναν μηχανικό δείκτη
θέσης μ΄ ηλεκτρονικό ελεγκτή, που ΄χει καταστραφεί; (ή δεν τροφ/ται με τάση; αν και γράφεις ότι μετράς
στην έξοδο παλμούς οπότε και πάλι έρχεσαι σ΄ αντίθεση με την πρότασή σου, «ο Peripheral Interface Controller
είναι χαλασμένος» - εντάξει μπορεί τ΄ είδος ή η συχνότητα των παλμών να μην είναι σωστά για να δείχνει η
οθόνη συνεχώς 0000), οπότε αν διαβάσεις τα στοιχεία του μικροchip αυτού, ίσως το βρεις στ΄ εμπόριο.
Τώρα αν είναι προγρ/σμένο κι εσύ δεν μπορείς να πάρεις το πρόγραμμα από το παλαιό ή το πρόγραμμα είναι
κατεστρ/νο, αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα, που για να ξεπεραστεί πρέπει μάλλον ν΄ ακολουθηθεί η δική σου
μέθοδος (ψάξιμο κι αγορά νέου ελεγκτή και προσαρμογή του στον δείκτη θέσης).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Απάντηση με παράθεση