Δεν έχω καταλαβει γιατί είναι κακό να ποστάρω σε πολλά φόρουμ, όταν αγόρασα το σαμπ, έψαχνα και βρήκα διάφορα ποστ με αυτό ή άλλα μοντέλα της ροίστερ χαλασμένα αλλά δε βρήκα αναλυτικές οδηγίες, φωτογραφιες πληροφοριες κτλ για το τι φταίει και ιδέες για λύσεις. Επίσης, απ όσο ξέρω απαγορεύονται ή εστω αποφεύγονται οι απευθείας σύνδεσμοι από φόρουμ σε φόρουμ, αλλιώς δε θα είχα κανένα θέμα να τα γράφω όλα σέ 1 και να βάλω λινκ στα άλλα. Έχω λάθος;
Τέλος, δε με πληρώνει κανείς για τα ποστ, σε αντίθεση με το Netflix που έχει συνδρομή, τα κάνω στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου και προσπαθώ να είναι φιλικά και στον μη πτυχιούχο ηλεκτρονικό. Άρα δε μπορώ να τα πω όλα με τη μία, χώρια που κανένας δε θα κάτσει να διαβάσει 10 παραγράφους ποστ.
Μπορείς αν θες να αφαιρέσεις το κομμάτι που έστω και στα πλαίσια της πλάκας είναι λογοκλοπή από την ανάρτηση σου. Αν δε θες κανένα πρόβλημα.
Πάντως εξακολουθεί να με ενδιαφέρει το feedback , δεν τα γράφω για να αυτοθαυμάζομαι ούτε μόνο για reference αλλά και γιατί δε θέλω οταν τελικα τα βιδωσω όλα να κάνει μια μέρα ένα μπαμ και να πρέπει να ξανασχοληθώ μαζί του