στην κατάψυξη υπάρχου οι επιλογές quick cooling, normal,quick freezing, winter
Για την κατάψυξη (και από τα λίγα που διάβασα προτείνουν θερμοκρασία κάτω από -17 για χειμώνα ) δεν λένε για "χειμώνα" αλλά το συμπέρανα από άλλες συγκυρίες του manual. π.χ. για την επιλογή "διακοπών" ή όταν είναι άδειο το ψυγείο από τρόφιμα (και δεν ξέρω αν αφορά για το δικό σου μοντέλο . Τέλος πάντων για κατάψυξη ρύθμισε την χαμηλότερη θερμοκρασία (δεν με βοηθούν εκτός της λέξης quick = γρήγορο , οι λέξεις cooling = ψύξη , freezing = κατάψυξη , winter = χειμώνα ,μάλλον το χαμηλότερο είναι το "cooling" ή δες τι λένε οι οδηγίες για αυτά.

Η ρύθμιση στην συντήρηση είναι στο 2 και αυτό δεν το έχω ρυθμίσει ποτέ
αυτό στο 1. Στις δοκιμές μην παρακολουθείς τι θα κάνει σε 1 ώρα , αλλά π.χ. ρύθμισε το από το βράδυ και δες πως συμπεριφέρεται το πρωί χωρίς να ανοίξεις πόρτες .

Δεν θυμάμαι πέρσι τον χειμώνα αν έκανε το ίδιο γιατί δεν το παρακολουθούσα απλά έβλεπα ότι από ψύξη ήταν οκ (μεγάλο λάθος μου)
Επομένως με αυτή την ρύθμιση (2 για συντήρηση ) σου έβγαλε καλοκαίρι και δεν είχες παράπονο , άρα το λογικότερο για χειμώνα να θέλει ακόμη πιο χαμηλά , γιαυτό είπαμε να το βάλεις στο 1 που αναφέρει και δίπλα το "cold" , αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώνεις την σύσταση για 6-7c με δικό σου θερμόμετρο χωρίς να ανοίγεις πόρτες και που τελικά κυμαίνονται οι θερμοκρασίες στην συντήρηση (παρόλο που λες το 15 λεπτο παύσης και 3-4 λεπτά λειτουργίας ).

¶ρχισα να το παρακολουθώ τακτικά από τον μαρτιο του 2021 μετά από την βλάβη του έπαθε με την θερμάστρα της απόψυξης και μετά από 6 ώρες σταματούσε και δεν επερνε μπρος ο συμπιεστής αν δεν το έβγαζες από την πρίζα για να κάνει reset το mpu στην πλακέτα
Να υποθέσω ότι από κατασκευαστή ορίστηκε κάθε 6 ώρες να κάνει απόψυξη (και επειδή χάλασε τότε η θερμάστρα σταματούσε από αυτήν την αιτία ).

¶ρχισα να έχω υποψίες όταν άρχισε να λειτούργει ο συμπιεστής ο συμπιεστής κάθε 15 περίπου λεπτά και λειτούργει για 3-4 περίπου λεπτά και μετά σταματά αυτό γίνεται συνεχώς
Θα περίμενα να σταματάει για 30-40 λεπτά (ηρεμία παύση) τουλάχιστον (αυτό κάνει το δικό μου σε θερμοκρασία περιβάλλοντος +12C) και που δεν είναι no frost !! .
Αν είναι έτσι τότε η ενεργειακή κλάση στο δικό μου αγγίζει το Α+ άπειρο (ανατροπή γροθιά στο κατεστημένο)

Σκέφτηκα ότι τώρα τον χειμώνα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές σε σχέση με το καλοκαίρι και μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το σύμπτωμα
Ειλικρινά ούτε εγώ είμαι σίγουρος αν έχεις πρόβλημα (αλλά κάνε τις ρυθμίσεις που εξήγησα στην αρχή , και επιβεβαίωσε με ψηφιακό θερμόμετρο χωρίς να ανοίγεις πόρτες για τον μέσο όρο της θερμοκρασίας στην συντήρηση και βλέπουμε ) ούτε εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία να λειτουργεί κάθε 15 λεπτά. Μην βασίζεσαι οπτικά ότι έχεις "καλή ψύξη" για τις ρυθμίσεις που επέλεξες , και το θεωρώ αβάσιμο.