Ξέρω ότι μπορεί να κουράζω με τις πολλές ερωτήσεις μου, αλλά πόσες κιλοβατώρες τον χρόνο να καίει μια τετραμελής οικογένεια που φουρνίζει 3 φορές την εβδομάδα περίπου (και καφές και γάλα στο γκαζάκι); Το ρωτάω για να δω σε πόσα χρόνια θα κάνω απόσβεση και αν αξίζει η κίνηση αυτή εν τέλη. Νομίζω η κιλοβατώρα από φυσικό αέριο είναι 30% φθηνότερη σε σχέση με το ρεύμα, αλλά υπάρχουν και οι κλίμακες στον λογαριασμό της ΔΕΗ οπότε μπορεί να είναι μεγαλύτερη η διαφορά.
Δηλαδή έχω την πρόταση του Κυριακίδη στα 650 ευρώ περίπου, υπάρχει η κουζίνα αερίου Pitsos στα 377 ευρώ, υπάρχει όμως και η ηλεκτρική κουζίνα Crown (εγώ την εμπιστεύομαι) στα 167 ευρώ. Στην εγκατάσταση της κουζίνας αερίου θα χρειαστώ και τροποποιητική μελέτη να την καταθέσω στην Zeniθ και τεχνικό να μου φέρει το αέριο στην κουζίνα, οπότε άλλα 60 ευρώ τουλάχιστον σίγουρα...
@Κυριακίδης Μπορεί να έχει τα θετικά του το σκεύος που ανέφερες, αλλά μόνο που βλέπω teflon επίστρωση απομακρύνομαι εγώ! Ακόμα και αντικολλητικό τηγάνι με κεραμική επίστρωση έχω.

Απάντηση με παράθεση