Στην έναρξη του προγράμματος λειτουργεί η μια εκ των δυο αντλιών, και βγάζει τα εναπομείναντα νερά που έχουν μείνει απο προηγούμενο πρόγραμμα. Έχω διαπιστώσει πια είναι η αντλία αυτή, καθώς την έχω κάνει και τράμπα με την άλλη και δουλεύει εξίσου.
Λογικά και στο τελευταίο στάδιο αποστράγγισης θα πρέπει να το κάνει όπως λες, αλλά και κατα την διάρκεια του προγράμματος προφανώς για να μπορεί ανα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα να βγάζει τα βρώμικα νερά της πλύσης με τις σαπουνάδες, να βάζει εκ νέου καινούργια, να κάνει πλύση, να τα ξαναπετάει και ούτω καθεξής....
Δε νομίζω σε πρόγραμμα 2 ωρών π.χ. τα νερά να βγαίνουν μόνο στο τέλος....
Επίσης, όπως προείπα και στα πρώτα ποστ, κατα τη διάρκεια του προγράμματος ακούω την άλλη αντλία να δουλεύει, οχι αυτή που πετάει τα νερά στην αρχή κάθε προγράμματος, αλλά προφανώς μετά απο σωστή υπόδειξη του Μάριου, αυτή πρέπει απλά να κάνει ανακυκλοφορία τα νερά μέσα στον κάδο.
Μπάλες αντεπιστροφής δεν υπάρχουν στα κολάρα. Σκάνε κατευθείαν στην διάταξη με τις αντλίες...

65888040_341829273410792_3493839299818815488_n.jpg

Φαίνονται και στη φώτο τα δυο κολλάρα που πέφτουν πάνω στη διάταξη με τις αντλίες. Είναι εύκαπτα και δεν έχουν κανένα αντεπίστροφο. Έβγαλα και τους σφιγκτήρες και είδα μέσα και δεν υπάρχει τίποτα. Βγαίνουν τα νερά κατευθείαν απο τον κάδο και απο τα δυο κολάρια, και πέφτουν μέσα στις αντλίες.

Μάλλον για θέμα στην πλακέτα μυρίζει, αν και την πήγα σε πλακετά και δεν βρήκε κάτι απο όσο είπε.