Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lepouras Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομίζω ότι πρέπει να ξηλώσεις όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες για να φτάσεις τις βίδες που είναι πίσω στην λαμαρίνα αυτή .
    Είχες δίκιο φίλε μου. Ξεβίδωσα και ανασηκωσα όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες και ανακαλυψα 3 επιπλεον κρυφες βιδες που συγκρατουν το σιδερενιο καπακι της tcon και οι οποιες δε φαινόντουσαν με τιποτα. Και παλι λιγο με παιδεψε γιατι δεν ξεκολουσε το καπακι απ' την tcon, ειχαν γινει ενα λογω των thermal pads των ολοκληρωμενων της tcon που ειχαν κολλησει στο καπακι. Λοιπον το part number ειναι t370hw02 v402 και με ελάχιστη πρόχειρη αναζητηση διαπιστωνω οτι πωλείται σε αφθονια, original και αντίγραφο (τοποθετούμε αντίγραφο ή να κάνω πως δεν το βλέπω. Ομως πριν δώσω τα €50 πανω κατω που κοστίζει σκεπτομαι:

1. Μηπως να δοκιμασω να παω σε εναν επαγγελματία ηλεκτρονικο να μου επισκευάσει το tcon; Ο φιλος και συντοπίτης RADIO6146KISAMOS στο post #8 έγραψε ότι χρειαζεται αλλαγή το AS15-F το οποιο υπαρχει ως ανταλλακτικο σε αστεία τιμη (€1 στο ebay! και €6,5 από Ελλάδα). Σκεφτομαι λοιπον να το παραγγειλω και να παω σε εναν επαγγελματια να μου το αντικαταστησει. Βέβαια, αν τελικά δεν έφταιγε αυτο το AS15-F τότε θα έχω πετάξει καμια 30€ τουλάχιστον...

2.
    Σίγουρα είναι στην tcon το πρόβλημα; Υπαρχει σοβαρή πιθανότητα να φταίει τελικά το τροφοδοτικό ή η κεντρική πλακέτα; Αντιλαμβανομαι οτι μεσω internet σοβαρη διαγνωση δε μπορει να κανει καποιος, αλλα αν γενικα η πιθανοτητα αυτη ειναι πολυ μικρη τοτε την αγνοω.

Ακούω γνώμες!

IMG_20181210_174116.jpgIMG_20181210_175219.jpgIMG_20181210_175549.jpgIMG_20181210_175315.jpgIMG_20181210_175240.jpg
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianndats : 10-12-18 στις 19:54

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία