Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Για ράγισμα δεν βλέπω τίποτα , εκτός από μια ασήμαντη σχεδόν λεπτομέρεια στην 2η φωτό και λίγο έξω από την τσιμούχα δεξιά της με 3 μικρές ρωγμές που δεν είναι αιτία για τέτοιο θόρυβο.
Όντως το τύμπανο γυρίζει παράκεντρα , και λέω τώρα εφόσον δεν βλέπουμε ράγισμα , ίσως επειδή ο αστέρας τρίποδο είναι φτιαγμένος με πολύ λεπτά πόδια (ίσως γιαυτό είναι και φθηνός) απλός πάθανε στρέψη . Αυτή η στρέψη αν δεν την προλάβεις έγκαιρα μπορεί να ταλαιπωρήσει επίσης παράκεντρα και τα ρουλεμάν , μέχρι να παραμορφώσει και την συνοχή του ανοξείδωτου τύμπανου.
Εκπλήσσομαι με τον θόρυβο που μπορεί να κάνει αυτή η παραμόρφωση (σαν αιτία θορύβου μόνο από την παραμόρφωση / στρέψη ) και λογικά τον θόρυβο τον βλέπω στα ρουλεμάν ως αιτία (αλλά και αν τα αλλάξεις / δεν πρέπει να δουλέψει με το ίδιο κατεστραμμένο τύμπανο ).
Ρίξε μια ματιά για ραγίσματα και στην τροχαλία .


Έτσι είναι το σωστό , γιαυτό περνάνε τον άξονα όσο επιτρέπει να εισχωρήσει και το υπόλοιπο μήκος που χρειάζεται να προχωρήσει το κάνουν με την βίδα της τροχαλίας + την τροχαλία ή ένα άλλο παλιό ρουλεμάν σαν τεχνητό είδος "εξωλκέα" για να τον τερματίσουν τον άξονα .
Στο samsung που εφτιαξα παντως, περασε αερα ο αξονας μεχρι τερμα!
Δεν ξερω τι να κανω. Λεω να το συναρμολογησω ξανα και να δω τι κανει.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk