Πάντως πληροφοριακά να σου πω ότι είχα το ίδιο πρόβλημα ( μέσα στο κατακαλ'όκαιρο να έχω μέχρι 35 ή 40 βαθμούς κελσίου στο νερό) και η γυναίκα μου αναγκαζότανε να ζεσταίνει νερό στην κατσαρόλα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί δεν τα έχω καλά με την κατανάλωση ρεύματος και επειδή χρησιμοποιώ υγραέριο στο σπίτι, δεν άναβα την αντίσταση του ηλιακού μου καθόλου. Τελικά μόλις χαλάσαμε δυο τρείς κατσαρόλες και αφού τους κάψαμε τα χερούλια τους από την συνεχόμενη χρήση μία ημέρα αποφάσισα να δω τι στο καλό συμβαίνει με τον ηλιακό μου ξεκινώντας φυσικά από το υγρό που συμπληρώνουμε, γιατί δεν έβρισκα κάτι άλλο να κάνω . Το θέμα είναι ότι χρειάστηκε να βάλω 4 λίτρα από αυτό το υγρό ( νομίζω Ethylene glycol )κι άλλα 4 λίτρα νερό βρύσης δηλαδή συνολικά 8 λίτρα πήρε μέσα. Χαμός μετά από αυτό, η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 80 το καλοκαίρι αλλά λόγω μεγάλης οικογένειας έχουμε κατανάλωση κι έτσι έχουμε πάντα ζεστό νερό. Να σου πω ότι το υπερχείλισα φουλ , δεν ξέρω αν έκανα το σωστό έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα παράπονο.