Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 121

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zevage Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανεβαζω μερικες φωτος και επισημαινω οτι η απόσταση πλατης ψυγειου με τον τοιχο ειναι 45 εκ και ειναι ανοικτό απο το πάτωμα εως το ταβανι. Δεν ειναι δηλαδή ακριβώς κλεισμένο σε ντουλάπι, το πίσω μέρος ειναι εντελώς ανοικτό. Επίσης πάνω απο το ψυγείο που φαινονται ραφια υπάρχει κενό 15 εκ.
    Θεωρώ βέβαιο οτι εχει ιδανικό αερισμό.
    Κάτω απο το ψυγείο έκανα καθαρισμό προχθές βγαζοντας τις περσίδες και τη λεκάνη υγρων αποψυξης-υδρατμών (πολύ πραμα, "μαλί¨κλπ)
    Αυτό για το οποίο δεν εχω εικόνα ειναι η πλάτη του και δεν εχουμε κανει ποτε καθαρισμό πίσω. Πριν απο πολλά χρονια (10-15) ειχα κανει μια επισκευή σε ενα σωληνάκι που παει το νερό στην παγομηχανή αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως ειναι πίσω. Εχουμε προγραμματίσει να το κάνουμε αμεσα.
    Τελικά πώς μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση στα λάστιχα (τσιμουχες)? Ποια ειναι τα σημάδια φθοράς και ανάγκης αντικατάστασης?
    Επίσης η θερμοκρασία ψύξης -18C πόσο υποχρεωτική είναι? Εχω διαβάσει διάφορα αλλά δεν ειμαι σίγουρος οτι ειναι υποχρεωτικό. Τα περισσότερα που αναφερονται ειναι ομοια με αυτό: https://iliaxtida.wordpress.com/2013...%ce%ae-%cf%8d/
    Εμένα περισσότερο μου αρέσει αυτό: http://www.chemeng.ntua.gr/courses/s...E%9E%CE%97.pdf
    επειδή ειναι πιο επιστημονικό.
    Μια χαρά είναι όλα όπως τα λες, αν δουλεύει καλά άστο όπως είναι. Λάστιχα εννοώ της πόρτας προς το τοίχωμα του ψυγείου. Όχι τίποτα τσιμούχες, άλλα πράγματα αυτά. Και ενημερωμένο πολύ σε βρίσκω αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας !!! Όλου του κόσμου τα ψυγεία λειτουργούν άψογα ;;; ή νομίζεις ότι ψάχτηκε κανείς τόσο, όσο εσύ κι εγώ και άλλοι πέντε !!!
    Κάτσε ήσυχος κι όταν βρείς ευκαιρία κάνε έναν πιο ενδελεχή καθαρισμό στις ψύκτρες και τέλος !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜαστροΤζεπέτο : 18-03-18 στις 18:12

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] πλακετα και οχι μονο πλυντηριου πιατων bosch
    από ben155 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-19, 20:30
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-16, 17:26
  3. [Τηλεόραση LG] TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα.
    από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-16, 13:17
  4. [Home Cinema] Πολυκαναλα ONKYO και οχι μονο
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-14, 16:24
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 23:29

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι