φίλε μου αυτο που θέλει ειναι 100% πέταμα και αλλαγή. άσχετα με το τι έχουν μέσα τα τζάμια το φαινομενο παρουσιάζεται επειδή χαλάει ή μονωση τους ( αυτη η λαστιχοκολλα που έχουν γύρω τους τα υαλο-πετασματα).
θεωρητικά αν σφραγίσεις τα τζάμια έχεις λύση το πρόβλημα . στην πράξη ομως δεν το κάνει κανένας τζαμας. ολοι θα σου πούν να σου φέρουν καινούργιο.

η δυσκολία ειναι ότι εχει περισσότερη δουλειά το να το λύσεις να το πλύνεις και να το ξανασυναρμολογήσεις απο το να σου τοποθετήσει κάποιος ένα καινουργιο.

το πρόβλημα ειναι ότι κανένας τζαμάς απο τους τοπικούς δεν εχει τρόπο να καθαρίσει απολυτα το τζάμι το οποιο όταν πρωτοφτιαχνεται απαιτει μεθόδους καθαρισμού ειδικούς.

τώρα αν έχεις βεντούζες τζαμιών σπίτι σου και εργαλεία να το κάνεις στην πράξη δεν χάνεις τπτ αλλα νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθείς και αποτέλεσμα ισως να μήν δεις.