Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilisd Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θερμικό του θερμοστάτη οι αντιστάσεις το ρίχνουν συνήθως επειδή έχουν πιάσει άλατα και αυτό προκαλεί την υπερθέρμανσή τους και στην πορεία το τρύπημά τους, όπως επίσης λόγω παλαιότητας - φθοράς θερμοστάτη, και κάποιες (ελάχιστες) φορές και λόγω υπερτάσεων του δικτύου. Εφόσον η δική σου με καινούριο θερμοστάτη ρίχνει την ασφάλεια και βάση του ιστορικού της, είναι καμμένη.
Όπως είπε και ο συνονόματος, γυάλινος θερμοσίφωνας δεν υπάρχει. Οι glass που ακούτε, έχουν μια επίστρωση σμάλτου όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές, εγώ θα το έλεγα εποξειδική μπογιά. Αυτή με τον καιρό και τις θερμοκρασίες τριχιάζει, σκάει και πάει η όποια προστασία προσφέρει. Και σίγουρα πριν 26 χρόνια δεν υπήρχαν glass.
Η δική μου γνώμη είναι να αλλαχτεί, ένας θερμοσίφωνας δεν κοστίζει πολύ και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ο συγκεκριμένος μάλιστα έβγαλε τα λεφτά του. Άλλωστε αν τα βάλεις κάτω, σε συμφέρει αναλογικά αντικατάσταση θερμοσίφωνα απο ότι αντίσταση.
Γεια σου Βασιλη απο την ομορφη Κρητη και σε ευχαριστω οπως και ολα τα παιδια για το ενδιαφερον σου.

Λοιπον ετσι μαλλον ετσι θα κανω ομως ειλικρινα μου κανει εντυπωση οτι τα παλαια πραγματα ειναι ανθεκτικοτερα απο τα καινουρια στον χρονο και στην λειτουργια τους.

Θα τον αδειασω ετσι κι αλλιως (μαλλον με λαστιχο θα κανω σιφωνι ,δεν ξερω αλλον τροπο) οποτε θα ριξω και μια ματια μεσα του απο περιεργεια να δω τι γινεται.

Ενας ELCO TITAN 80 ltrs που ειδα σε διαφημιση ,ειναι λιγο πιο ακριβος απο τον ELCO DURO GLASS 80 , λετε να ειναι καλος θερμοσιφωνας??