Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για την απάντηση.
Δε βρήκα καλώδια στα αμορτισέρ όχι. Δεν έχω βρεί άλλο αισθητήρα ακόμα το ψάχνω.
Ο πιεσοστάτης ναι έχει μία στάθμη αλλά 2 επαφές.
Η στάθμη του πιεσοστάτη είναι ρυθμιζόμενη μηχανικά σίγουρα κ έχει μόνο μία στάθμη νερού.
Η κεντρική βίδα σίγουρα ρυθμίζει το ύψος του νερού σφίγγοντας ή χαλαρώνοντας αλλάζει το πότε κάνει το κλίκ και φαίνεται να δουλεέυει μια χαρά. Η δεύτερη επαφή τώρα δε ξέρω αν δουλεέυει καλά, ίσως αυτή να έχει θέμα. Το παρείγγηλα ούτως η άλλως.

Εχθές απ ότι είδα σταμάτησε ακόμα και με λίγα ρούχα. Οπότε δε φταίνε μάλλον τα αμορτισέρ.
Θα βάλω 2 πλύσεις με πόλλά κ λίγα ρούχα χωρίς καθόλου απορρυπαντικο για να δώ τι συμβαίνει με τον αφρό.
Νομίζω αυτός ο πιεσοστάτης κάνει κλικ όταν γεμίσει ο κάδος αλλά αλλάζει και την αντίσταση ανάλογα με το πόσο αφρό έχει μέσα.
Μήπως λόγο θέσης (το σωληνάκι του φτάνει σε ύψος στο πάνω όριο του κάδου) ανιχνεύει και πότε ξεχειλίζει το νερό?
Αλλιώς ποιος αισθητήρας βρίσεκι οτι ο κάδος ξεχειλίζει???

Το μάνουαλ λέει ότι αν το cpu δε μπορέσει να αδειάσει τα νερά ή να περιστρέψει το κάδο μετά από αρκετές προσπάθειες τότε βγάζει λάθος. Εγώ παρατηρώ ότι στο ξέβγαλμα όταν είναι γεμάτο ρούχα κάνει πως γυρνάει και σταματάει δε τα περιστρέφει. Σα να μη μπορεί να γυρίσει δηλ τον κάδο.