Καλησπέρα σε όλους.Όπως λέω και στον τίτλο έχω μια μητρική που μου έφεραν μήπως μπορέσω και κάνω τίποτα και κολλήσω το βύσμα με επιτυχία.Το είχαν πάει σε άλλα 2 μαγαζιά αλλά δεν κατάφεραν τίποτα οπότε και το φιλαράκι μου την έφερε μήπως και μπορέσω και κάνω κανένα μαγικό (λέέέέέμε τώρα) Λίγο την κατακρεούργησαν βέβαια αλλά η ζημιά είναι πιο σοβαρή και δεν ξέρω πώς να το φτιάξω.Ανακάλυψα ότι η παροχή έχει "γεφυρωθεί με την γειώσει.Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να μπει ρεύμα σε αυτό. Πώς το ανακάλυψα.Εντελώς τυχαία με το πολύμετρο όταν είχα βγάλει την μητρική απο το λαπτοπ και είπα να ακουμπήσω τις επαφές απλά για να δω οτι όλα είναι καλά.Θα μπορούσα να μην το είχα κάνει και να πέρναγα κατευθείαν στο "ψητο" όταν ακούμπησα την γείωση με την παροχή το πολύμετρο χτύπησε( γυρισμένο στο μέτρηση για δίοδο). έχει 5 γειώσεις η μια που είναι με πορτοκαλί είναι ουσιαστικά αυτή που μου δίνει μέτρηση όταν δοκίμασα το βύσμα με ρεύμα( οχι πάνω στην μητρική αλλά σκέτο πάνω στο φορτιστή) για να δω αν δουλεύει σωστά και δεν είναι ελαττωματικό το βύσμα τελικά.
Πως μπορώ να βρώ μέσα στο χάος απο καλάι που κάνει επαφή η παροχή με την γείωση και να τοπ απομονώσω; Υπάρχει ελπίδα ή πάμε για άλλη μητρική;Οι φωτογραφίες είναι και απο τις δυο μεριές θα κατAλάβετε πως πάει το βύσμα απο τα γράμματα που έχει TOP BOT.

20150917_000655.jpgdc jack.jpgmobo1.jpgmobo2.jpg