Chip καλή είναι η συμμετοχή αλλά νομίζω βιάστηκες να απαντήσεις

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chip Εμφάνιση μηνυμάτων
Το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν έχει μέρη που θα έρθουν σε επαφή με άνθρωπο και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται γαλβανική απομόνωση.
γαλβανική απομόνωση χρειάζεται μόνο όταν έχει να κάνει με την επαφή τάσεων με τον άνθρωπο και στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται; ή εννοείς κάτι άλλο;

αυτό δεν χρειάζεται... απλά οδηγεί κάποιο TRIAC (και με BC547 μπορεί να το οδηγεί εξωτερικά....)
ένα τσιπ χαμηλής τάσης μπορεί να οδηγεί ένα εξάρτημα υψηλής τάσης χωρίς opto.. απλά με διπολική τεχνολογία όπως πχ ένα IR2110 και τόσο πολλά άλλα....
Κατά την γνώμη σου μπορείς να οδηγήσεις triac με BC547 και IR2110 και άλλα όπως έγραψες ή εννοείς και εδώ κάτι άλλο;
Και για να σε διευκολύνω πες μου τι θα κάνουν αυτά όταν στην αρνητική περίοδο της τάσης τροφοδοτηθούν ανάποδα;

ΜΠΑΜ; ή απλά δεν θα δουλέψουν;

Τα optocoupler είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία από έναν CMOS επεξεργαστή και δε νομίζω οτι θα ταν εύκολο/οικονομικό να τα παντρέψουn. Eίναι το τελευταίο που θα σκεφτείς να κάνεις γιατί θα σε οδηγήσει σε συγκεκριμένα εργοστάσια που θα μπορούν να σου φτιάξουν το τσιπ με ιδιαίτερες τεχνικές και σίγουρα με αυξημένο κόστος....
Πιστεύεις ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι κοινός του εμπορίου και όχι ειδική κατασκευή για την εφαρμογή;