Καλησπέρα σε ολους

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
Από μεριά μου δεν θα ξαναπαντήσω σε όποιον έρχεται «αδιάβαστος» χωρίς service manual

Αντίθετα έχει χρώμα και δεν έχει Luma αν είναι το ΒΕ-5 σασί δίχνει να έχει πρόβλημα το IC301 MC44002P
και για να μην αντικατασταθεί χωρίς λόγο θέλει έλεγχο με παλμογράφο ...έχεις;
~17€ βλέπω να έχει στο ebay
φυσιολογικά με οδήγιση RGB (όχι composite) από το scart δεν πρέπει να έχει πρόβλημα δοκίμασε πχ DVD
έχεις S-Video να δοκιμάσεις να δεις τι κάνει από αυτήν την είσοδο;
Είναι λάθος που κοιτάτε στον FBT το πράσινο φωτεινό μενού αυτό δίχνει
Πριν γράψω στο forum κατέβασα το service manual αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι φταιει , εχει το σασι ΒΕ-4Α και δυστυχώς δεν εχω παλμογράφο να δω τις κυματομορφες στο IC301 MC44002P
Αν και νομίζω δεν φται ει αυτό γιατί και με RGB απο scart πάλι τα ίδια κάνει με σήμα απο DVD

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GATOS45 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΦΤΑΕΙ Η ΕΕΠΡΟΜ

Άλλαξε την EEPROM 24Cxx
Βέβαια θα χασεις τις ρυθμίσεις (καθετο οριζοντιο κτλ)
αλλα θα μπεις στο service menu και θα τα ξαναρυθμησης
Πριν αλάξω την eeprom θα δοκιμασω να μπωε και να κανω αλαγες στο service menu αλλα Δυστυχώς δεν εχω το τηλεκοντρολ εδω, την 'αλλη εβδομαδα θα το εχω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
σου έχω πει να μην είσαι κρυψίνους δεν θα σου κόψουμε τον μισθό
υποτίθεται γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας από οποιαδήποτε θέση!
Δεν κατάλαβα αν αναφέρεσαι σε μένα και τι εννοείς

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RADIO6146KISAMOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ταση στο σκριν της οθονης ειναι ενταξει? μετρησε την καλου κακου διοτι μπορει να γυριζεις το ποτενσιομετρο απο το μετασ.υψηλης αλλα καποια μοντελα εχουν ξεχωριστη ρυθμιση πανω στην πλακετα rgb και μια αντισταση σε σειρα η οποια καποιες φορες δημιουργει παρομοιο προβλημα.
Δεν εχει ποτεσιομετρο στην πλακετα αλλα εχει ποτενσιομετρο απο το μετασ.υψηλης
Μετρησα την ταση ειναι αν Θυμάμαι καλα ~200V , με επιφυλαξη, αυριο θα το μετεησω ξανα και θα σας πω

Αυτο που αρχιζω να υποψιαζομαι ειναι οτι φταει μάλον η οθονη , υπαρχει τροπο να το στεκαρω?