Νίκος.......βασικά δεν προσπαθήσαμε να γλυτώσουμε λεφτά πηγαίνοντας το ψυγείο σε άλλον μάστορα εκτός του επίσημου της miele. Απλά σκέφτηκα ότι ένας φίλος θα μας προσέξει καλύτερα, άσχετα εάν την πάτησα. Δεν χαλιέμαι με αυτό γιατί και σε επίσημα service εταιριών [γενικών προϊόντων] έχω φάει ουκ ολίγες οικονομικές σφαλιάρες, και κακοτεχνίες.

Πέτρος....υδραυλικός στο επάγγελμα είμαι, και γενικών καθηκόντων μάστορας στο σπίτι. Οπότε οι κολλήσεις δεν είναι το πρόβλημα. Απλά χάσαμε την αξιοπιστία μας στον καλύτερο μας πελάτη-πεθερά......μας είχε στην "πούδρα"
Τώρα κάδρο να της κρεμάσω θα γκρινιάζει ότι θα πέσει μια μέρα.

Οσο για το ψυγείο, όσο σκέφτομαι το κουβάλημα πάλι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Πρέπει να βρω τρόπο να φτιαχτεί για πολλούς λόγους. Η συντήρηση δουλεύει άψογα, χρήματα για την επισκευή έχουν φύγει, μπορεί κάτι άλλο να έχει συμβεί πχ ρεύμα στο μοτέρ, το ψυγείο δεν είναι απο τα φτηνά που μπορείς να το αντικατασταθεί εύκολα......ακόμα και έαν το πληρώνει άλλος. Και τέλος είναι προσωπικό το θέμα.

Θα το παλέψω μέχρι εξαντλήσεως.....της υπομονής των εν λόγω κυριών του σπιτιού.

Υ.Γ Πάντα θαύμαζα το επάγγελμα του ψυκτικού, κορυφαία δουλειά και πολύ ενδιαφέρουσα, αν ήμουν πιο νέος θα έμπαινα στην διαδικασία μιας σχολής.