Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Προσκληση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #9

    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Εγγραφή
    Dec 2004
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία
    Μηνύματα
    898

    Προεπιλογή

    αγαπητε φιλε windmill82,
    δεν προσεβαλες ουτε μειωσες καποιον. συζητηση ειναι. απλα ειναι καποια πραγματα που δεν στεκουν. οι ασφαλειες σου μπορει να πεφτουν για λογους ασχετους με τον ενισχυτη. μπορει να ειναι παλιες και ταλαιπωρημενες. μπορει να εχεις πολλα φορτια ταυτοχρονα.
    στο θεμα της μεγιστης ισχυος τωρα. αν στο βιβλιο λεει THD = 0.1% στα 50W
    εσυ πως αυθαιρετα λες οτι αποδιδει 60W;
    το ολοκληρωμενο αυτο αν δεις εχει τις εξης δυνατοτητες, προστασιες: σιγαση με διακοπτη, stand by, θερμικη προστασια, προστασια βραχυκυκλωματος. οπως βλεπεις αυτου του τυπου τα ολοκληρωμενα εχουν σχεδον ολες τις προστασιες.
    σε καθε περιπτωση προκειται για καλες σειρες ολοκληρωμενων ενισχυτων αλλα οχι για ηχο hi-fi. αν το θελεις για καποιο πολυκαναλο ιδιοκατασκευασμενο ενισχυτη η για ενισχυτη για τον υπολογιστη σου ειναι κατι ικανοποιητικα. αλλα μεχρι εκει.
    φυσικα και θα ειμαστε εδω ενθαρρυνοντας τον οποιο εχει ορεξη και μερακι να παρουσιασει κατι. αλλα θα ειμαστε εδω και με κριτικο πνευμα, ετοιμοι να σχολιασουμε οτιδηποτε πεσει στην αντιληψη μας προς οφελος της βελτιωσης της μαθησης και της ασφαλειας.

  2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον xsterg για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    windmill82 (07-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας