Αν και νέο μέλος , σας παρακολουθώ από καιρό (3 μηνες) .
Πιστεύω ότι κάθε μέλος έχει δικαίωμα να πάρει έστω και μια απάντηση στο ερώτημα που θέτει , ότι ερώτημα και αν ειναι .
Πιστεύω ότι αυτή είναι και η ιδεολογια ενος forum ολοι να παιρνουν αυτο που θελουν !!
θα πω λοιπών και εγώ στο μέλος «gorger 77» αυτό που νομίζω ότι θα τον βοηθήσει και σίγουρα η ευθύνη για οτιδήποτε αποφασίσει να κάνει φέρει αυτόν και μόνο.
«πρώτα ξεχωρίζεις το πάνω μέρος της ΤV (τον καθρέπτη με την οθόνη) πρέπει να το έχεις Ίδη κάνει , έπειτα θα ξεβιδώσεις την «ΛΑΜΠΑ» που θέλεις αφού έχεις βγάλει όλα τα καλώδια από πάνω της και την τραβας πρως τα πανω μαζί με τον φακό που είναι εγκατεστημένος πανω στην λαμπα (εχει περειπου μηκος μισο μετρο) ο φακός έχει μπέρδεμα να τον βγάλεις όμως είναι απαραίτητο γιατί έχω την εντύπωση ότι αν βρεις «ΛΑΜΠΑ» που σου το εύχομαι θα είναι χωρείς τον φακό .
Για να βγάλεις τον φακό πρέπει πρώτα να τον αδειάσεις από το υγρό που έχει μέσα (ο φακός δεν είναι μασίφ –γεμάτος από γιαλέ κρύσταλλο) από τα πλάγια έχει μια φιάλη εκτονώσεις από εκεί θα κάνεις την αρχή βγάζοντας το υγρό μετά βγάζεις όλες της βίδες ξεμοντάρετε ο φακός και σου μένει σκέτη η «ΛΑΜΠΑ»
Πριν κλείσω επισημάνω ότι :
1)για τα χρώματα δεν χρησιμοποιούν κάποιο φίλτρο , το χρώμα έρχεται κατευθείαν από την «ΛΑΜΠΑ» .
2)αν μπορείς κάνε αλλαγή στα καλώδια που πάνε σε μια «ΛΑΜΠΑ» που δουλεύει στην ελαττωματική έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι κάπου αλλού .
Καλή δύναμη και καλή τύχη και τα δυο σου χρειάζονται !!!