παιδια το καλωδιο ειναι αρκετα χοντρο...και μαλιστα δυσκολευτικα αρκετα για να κοψω το κατεστραμενο
μερος με ενα μικρο κοφτακι. Οι δικοι μου εχουν τρελαθει να τον πεταξουν στα σκουπιδια και να παρουν καινουργιο...εγω θεωρω οτι ειναι κριμα να πετακτει για 10Ε το πολυ ζημια!..
εχω μεινει απο πολυμετρο αυτες τις μερες και δεν μπορω να παρω μετρησεις...ειναι παντος κατι που σκευτομουν
απο την προτη στιγμη...πρως το παρων εχω φτιαξει τα καλωδια και εχω αλλαξει κλεμα (διστοιχος δεν βρηκα
καποια αμπερατη!αν βρω θα βαλω μεγαλυτερη)
ο πινακας ειναι νεας τεχνολογιας και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα εκει.
επισεις θελω να ξερω την διαδικασια αλλαγης της αντιστασης σε περιπτωση που χρειαστει...λογικα πρεπει να
περιεχει φλατζα ετσι? επισεις γνωριζει κανεις αν την αντισταση την βιδωνουμε με συγκεκριμενη ροπη? αναπτυσονται
πιεσεις μεσα στο θερμοσυφωνα...δεν νομιζω να την βιδωνουμε ετσι απλα...
P.S θα πω κατι εντελως ακυρο...παιζει να εχουν λιωσει οι σπυρες της αντιστασης εσωτερικα και να εχουν πεσει
τα Ω με αποτελεσμα μεγαλυτερη καταναλωση απο αυτη που μπορουν να αντεξουν τα καλωδια? ή εστω
παιζει να ειχε ακουμπησει ο ουδετερος πανω στο μεταλλο της αντιστασης και σιγα σιγα να ελιωσε με αποτελεσμα
να γινει διαρροη?![]()