Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Συναρμολόγησα το κουτί του pcb και το έβαλα στην θέση του και έβαλα το ψυγείο στην πρίζα
    Άρχισα να παρατηρώ την λειτουργία του περίμενα μόλις σταμάτησε ο συμπιεστής να πάρει ξανά μπρος μετά από 15 περίπου λεπτά αλλα τιποτεεεεεε

Το ρημάδι έφτιαξε πως??? από μόνο του από τον κονέκτορα που έβαλα και έβγαλα (κακή επαφή)?????
    Αυτές οι βλάβες που επιδιορθώνονται από μόνες τους με τρελαίνουν
    Στα ηλεκτρονικά θέματα άκουγε τον Δημήτρη , από πλευράς μου στα μηχανολογικά .
    σταμάτησε ο συμπιεστής να πάρει ξανά μπρος μετά από 15 περίπου λεπτά αλλα τιποτεεεεεε

Το ρημάδι έφτιαξε πως???
    Επειδή δυσκολεύομαι κάπως στην ανάγνωση , εννοείς ότι η παύση έγινε πολύ περισσότερο του 15 λεπτου? (αλλά ξαναπήρε μπροστά έστω και πιο αργά?) αυτό θες να πεις με το αμέσως παραπάνω?.

Αύριο θα αρχίσω τις μετρήσεις με το θερμόμετρο και θα σου πω τις θερμοκρασίες
    Πες τες , αν και δεν χρειάζεται , αλλά απλά οι θερμοκρασίες δεν σημαίνουν και πολλά , αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μην δώσεις σημασία στις πρώτες παύσεις και εκκινήσεις , αλλά πολύ μετά (όταν ισορροπήσουν οι θερμοκρασίες π.χ. από το βράδυ προς το πρωί και το πρωί τεστάρεις θερμοκρασίες ως σωστές και αντικειμενικές) βλέπεις από εκεί και ύστερα αν οι θερμοκρασίες στις παύσεις εκκινήσεις είναι οι λογικές ανάλογα το επίπεδο ρύθμισης που έχεις επιλέξει . Π.χ. στην ρύθμιση 1 θα περιμένεις κάπου 6-7C (και λίγο παραέξω δεν μας τρώει ), στην ρύθμιση 2 θα περιμένεις π.χ. 4-5c και ούτω καθεξής .

Αν πάλι γυρίσει στον "χαβά " του να έχει σύντομες παύσεις εντός 15 λεπτού , μπορεί να έχει μοτέρ μεγάλο και τα κάνει αυτά . (σε σύγκριση με κάποιο άλλο ψυγείο , αλλά οι θερμοκρασίες δεν θα διαψεύσουν το σωστό εύρος της θερμοκρασίας που έχεις επιλέξει ). Πιστεύω αυτά να σου είναι αυτονόητα , ή ας πούμε το ακριβές σημείο επαφής όπου τοποθετήθηκε ένας οποιοδήποτε αισθητήρας .

Αυτές οι βλάβες που επιδιορθώνονται από μόνες τους με τρελαίνουν
    Γιαυτό προτιμάω 100% μηχανολογικά , έτσι ώστε όταν και άμα χαλάσει να μην επιδιορθωθεί μόνο του και με τρελαίνει , αλλά να είναι βλάβη αντικειμενική χωρίς χάσιμο χρόνου. Χρόνια πολλά .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 26-12-21 στις 22:10

Μέλος
    Όνομα
    Αντωνης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δημήτρη και Πέτρο σας ευχαριστώ για την βοήθεια να είστε πάντα καλά φίλοι μου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία

Μέλος
    Όνομα
    Αντωνης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους
    Θέλω την βοήθεια σας για το λάστιχο της κατάψυξης παρατήρησα ότι έχει σκληρύνει πολύ και σε κάποιο σημείο δεν εφαρμόζει καλά με αποτέλεσμα να χάνει από εκεί
    Έβαλα ένα σφουγγάρι στο σημείο εκείνο που χάνει πίσω από το λάστιχο και παρατήρησα ότι δεν χάνει αλλά απ ότι κατάλαβα πρέπει να το αντικαταστήσω
    πήρα τηλ στην Samsung αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει μήπως γνωρίζετε αν κάνει κάποιο από τα λάστιχα γενικής χρήσης και αν αυτό είναι με το μέτρο και το προσαρμόζω εγώ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βγάλε φωτό το / τα σημεία να δούμε την κατάσταση μπας και δεν είναι τίποτα σοβαρό .
    Πριν καιρό είχα δει ότι στην Αθήνα υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με συναρμολογήσεις λάστιχων πόρτας (βιομηχανικά και οικιακά ) δεν την ξαναβρίσκω τώρα .
    Αλλά στην Θεσσαλονίκη παλιά θυμάμαι υπήρχε μάστορας (ούτε αυτόν τον ξαναβρίσκω)
    Εν πάση περίπτωση στην θέση σου θα πήγαινα πρώτα σε απλά καταστήματα που πουλάνε ανταλλακτικά οικιακών , και με το σκεπτικό ότι και αυτοί θα σου απαντήσουν όπως η Samsung , δεν θα έχουν πιθανό πρόβλημα να σου πουν αν υπάρχουν και που αυτοί οι μάστορες .

Οι μάστορες δουλεύουν κάπως έτσι . Και έχουν τα μέσα .
    https://www.youtube.com/watch?v=S_bc6eKQWzg
    https://www.youtube.com/watch?v=OspkjiENxk8
    Κάποιοι στην Ελλάδα με δικές τους απλές πατέντες .

Τους ενδιαφέρει το προφίλ του λάστιχου πόρτας ή να τους παρουσιάσεις μια αναλυτική φωτό του προφίλ (πως θα γίνει να μην το κόψεις για να δείξεις το προφίλ είναι θέμα απόφασης αφού βρεις τους μάστορες)
    http://www.benos.com.gr/Products-on-...-Furnaces.aspx

/ ακριβείς διαστάσεις που καλύτερα να περάσεις πρώτα από αυτούς (αν τους βρεις) για να σου πουν πως ακριβώς να μετρήσεις τις διαστάσεις , αλλά και αν βάση του προφιλ μπορεί να κουμπωθεί και να αντικατασταθεί ή είναι φιξ π.χ..

Και του μέτρου να είχαν τα απλά καταστήματα να σου δώσουν , που θα έβρισκες τα μηχανήματα συγκόλλησης που είναι εξειδικευμένα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-01-22 στις 21:05

Μέλος
    Όνομα
    Αντωνης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πέτρο
    Έβαλα σιλικόνη στο σημείο μέσα έξω (μια χαρακιά ήταν 30mm περίπου ) μέχρι τώρα όλα πάνε καλά αλλά δεν ξέρω αν η σιλικόνη κρατήσει η κάποια στιγμή φύγει
    Θέλω την γνώμη σου βρήκα αυτό το κατάστημα που φτιάχνει λάστιχο στις διαστάσεις που εσύ θέλεις αλλά δεν ξέρω αν το προφίλ αυτό ταιριάζει στο δικό μου εσύ τι λες να δοκιμάσω η θα φάω τα μούτρα μου

https://www.homefix.gr/el/proionta/siskeves-kouzinas/psigeio/lasticha-portas/lasticho-portas-psigeiou-gia-sintirisi-katapsixi-se-4-plefres-magniti-paraggelia-me-diastaseis041205011.html

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για μια μικρή χαρακιά δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί όλη η περιφέρεια του λάστιχου να πατάει καλά .
    Τα είδη και τα διαφορετικά προφίλ είναι αμέτρητα , δεν είναι μόνο το προφίλ , αλλά το πλάτος το ύψος του προφιλ , τα σκληρά και τα μαλακά λάστιχα , οι 3 πλευρές του λάστιχου μπορεί να περιέχουν μαγνήτες εσωτερικά εκτός της πλευράς μεντεσέ , αλλά υπάρχουν και με μαγνήτες και στις 4 πλευρές .

Από όσο θυμάμαι παλιά και είχα βρει τυχαία τέτοιους μάστορες που καταγίνονται με λάστιχα , μου είχαν πει ότι σε περίπτωση που δεν έχουν με τίποτα το ίδιο προφίλ για να στο φτιάξουν , από την εμπειρία τους μπορούν να επιλέξουν κατά την δική τους κρίση άλλο προφίλ που κάνει την ίδια δουλειά και ταιριάζουν γάντι. Τώρα με το link που έδωσες δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί κάνουν και παραλλαγές προφίλ ή πάνε με βάση απλά το μοντέλο .

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Samsung] πρόβλημα σε ψυγείο SAMSUNG RT40MBSW
    από aluphs στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-21, 13:10
  2. [Samsung] SAMSUNG RT40MBSW πρόβλημα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-19, 14:14
  3. [Samsung] SAMSUNG RT40MBSW πρόβλημα