Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12
    Το avatar του χρήστη apavlidis
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgeIII Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα, συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλα σημερα καταφερα να ασχοληθω με την κουζινα. Αυτα που ειδα ειναι τα εξης:
    1. Το ματι στο κεραμικο του μαλλον μερος εχει ρωγμες, ειναι ασφαλες να λειτουργει ετσι;
    Συνημμένο Αρχείο 46519

2. Προσπαθηνα να μετρησω συνεχεια αλλα προσπαθωντας να αποσυνδεσω το ματι απο τα καλωδια εσπασε το πλαστικο Συνημμένο Αρχείο 46520 , αν το πιασω με tireup θα εχω προβλημα; Τελικα συνεχεια μετρησα με ολα τα καλωδια πανω στην αντισταση γιατι φοβηθηκα να τα βγαλω. Ειχε συνεχεια κανονικα , βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για την μετρηση μου γτ δεν ξερω αν επηρεαζει το κυκλωμα πριν το ματι.
    3. Στο κουμπι του touch ειχε ξεκολλησει απο την πλακετα το καλωδιο αυτο Συνημμένο Αρχείο 46521 μαλλον ειναι αυτο που δινει την εντολη να αναψει το ματι, και ειχε αρπαξει και η πλακεταΣυνημμένο Αρχείο 46522 πιστευω οτι αν κολλησω το καλωδιο πανω στην πλακετα να δουλεψει εχεις τι νομιζετε;
    Σ' 'ο,τι αφορά το πλαστικό από τις συνδέσεις στο μάτι που είδα στη φωτογραφία, ακόμη και να το πιάσεις με σφικτήρα tie rope νομίζω πως θα λιώσει απο τις θερμοκρασίες στο μάτι. Οπότε πας απευθείας για καινούριο μάτι. Στις συνδέσεις δεν βάζουμε ποτε μονωτική ταινία γιατί λόγω θερμοκρασίας θα αλλάζει θέσεις ή μπορεί και να λιώσει. Τώρα για την πλακέτα που λες καθάρισε προσεκτικά εκεί που έχει αρπάξει μαύρα από το arc και ξανακόλλησε προσεκτικά το καλώδιο οπως το δείχνεις στη φωτογραφία. Πρόσεχε μην καταστραφούν οι επαφές (pads) εκεί που θα το κολλήσεις.. Καλή επιτυχία και πάντα χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το φούρνο στο ρεύμα!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Καλησπέρα ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!! Εκεί που είχα την ταινία έβαλα αυτό το μακαρόνι για υψηλές θερμοκρασίες. Βεβαία δεν εχει σφίξει όπως κάνει το θερμοσυστελλόμενο αλλά δεν νομίζω να έχει θέμα...
    71096049_496708147790264_463607669102477312_n.jpg
    τα καλωδια που εχω πιασει ειναι αυτα που πανε στο "Η" στο καθε ματι και στο "2" στο διπλο ματι, ειναι η "γειωση" αυτα;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Προβλημα με τη θερμοκρασία της συντήρησης
    από theo123 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-25, 09:19
  2. [Τηλεόραση Samsung] UE32A436T1D-ανάβει μόνη της
    από demkat1 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-20, 17:35
  3. [Bosch] Εστια bosch αναβει συνεχεια το ματι
    από Pagos στο forum Φούρνος & Εστία