Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27
    Το avatar του χρήστη sk1
    Μέλος
    Όνομα
    Σταμάτης
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 3 μηνάκια από πού προκύπτουν;

Πηγή:
    Παναγιώτη δεν έχω καταλάβει ότι η τηλεόραση βρίσκεται ακόμη σε εγγύηση.Οποτε τα 3 μηνακια είναι για αγορά ανταλλακτικού πχ πλακέτα τροφοδοτικου από όσο ξέρω η εγγύηση του είναι 3 μήνες.Αν κάνω λάθος πες από που ψωνίζεις ανταλλακτικά εάν σου δίνουν παραπάνω εγγύηση

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Κύριοι,
    δεν πρέπει ν΄ ερίζουμε γι΄ εγγυήσεις κ.λ.π. μέρες που είναι, γιατί υπεύθυνος για την αγορά του νέου PSU είναι
    ο φίλος τεχνικός του Γιάννη που έκανε την αντικατάσταση.
    Τι όμως χρειάζεται να κάνει ο Γιάννης τώρα για να λύσει το πρόβλημά του, ίσως αυτό θέλει λίγο συζήτηση.
    Πρώτα ας κοιτάξει στο πίσω μέρος της συσκευής τ΄ αυτοκόλλητο πινακάκι και να μας γράψει στοιχεία όπως Chassis, Serial Number
    κι ότι άλλο κρίνει απαραίτητο, μήπως κάποιος συνάδελφος βρει στο Διαδίκτυο ή διαθέτει το Service Manual να του το στείλει.
    Αν φωτίσει μ΄ ένα φακό στο πάνω μέρος του panel σε σκοτεινό περιβάλλον μπορεί να δει αν ανάβουν τα LED του Backlight, και σε περίπτωση
    που δεν αχνοφαίνεται εικόνα ανοίγοντας τ΄ οπίσθιο καπάκι με τη συσκευή εκτός πρίζας μπορεί να διαβάσει σ΄ αυτόκόλλητο πάνω στο μεταλλικό
    πλαίσιο του panel, τον τύπο του για ν΄ αναζητήσει τις λεντοταινίες από τ΄ εμπόριο είτε μέσω GOOGLE είτε από καταστήματα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
    ΕΞΑΡΤ/ΤΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ, π.χ. από τον ΓΚΑΓΚΑ τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ, τηλ/να : 2108320208, 2108325034.
    Άλλωστε το τύπο του panel μπορεί να τον αναγράφει και τ΄ αυτοκόλλητο στ΄ οπίσθιο καπάκι της τηλεόρασής του και να μην χρειαστεί αυτό να
    ξεβιδωθεί για να κοιτάξει στ΄ εσωτερικό της.
    Για το τροφοδοτικό τώρα μου είχαν πει κι εμένα στο κατ/μα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ του Χαρίτωνα του Βασιλειάδη στη Καλλιθέα ότι για τις VESTEL παίζει
    ρόλο ο οκταψήφιος αριθμός μετά το τύπο του τροφ/κού #IPS....# που αρχίζει από 23...... και ναι μεν το πωλούν μισή τιμή ακριβότερα απ΄ ότι το
    βρίσκουμε στ΄ e-bay αλλά τουλάχιστον έχουμε το σημείο που θα μπορέσουμε ν΄ αναζητήσουμε κάποια ευθύνη αν μας χαλάσει.
    Τέλος όσον αφορά το λογισμικό αυτό βάσει του Serial Number μπορεί να ψαχθεί στο Τούρκικο site της VESTEL.
    Εύχομαι σ΄ όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ κι έντονη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

3. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον Di*Ca_Electronic για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

gponiris (24-12-18), mikemtb73 (23-12-18)

Μέλος
    Όνομα
    BAKIS
    Περιοχή
    Λαμπρινη

Προεπιλογή

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.
    Ευχαριστω για την φιλικη συμμετοχη σας στο προβλημα της tv.
    Την πηγα στον τεχνικο και μου ανεφερε οτι την αναψε,αναβοσβησε το κοκκινο λαμπακι 4-5φορες και μετα δεν εσβησε το κοκκινο λαμπακι(σε μενα μετα απο τις 4-5φορες που αναβε το κοκκινο λαμπακι,μετα εμενε σταθερο οπως οταν κλεινει η τηλεοραση)εβαλε φακο και φαινοταν αχνα εικονα,οποτε συμπεραινει λεντοταινια.
    Αυτο που προσπαθω να καταλαβω επισης ειναι οτι οσο ηταν λειτουργικη η τηλεοραση,το κοκκινο λαμπακι εμενε σταθερο μεχρι να πατησω το power on και να γινει πρασινο.Δεν ειχε ενδιαμεσα αναβοσβηματα.Εχω μπερδευτει και δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσω αλλο χρονο

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Και μία τελευταία παρατήρηση για να λυθεί η απορία του φίλου Γιάννη για τη πολυσυζητημένη Turbo-X τηλεόρασή του.
    Τ΄ ενδεικτικό LED σωστά παραμένει κόκκινο γι΄ όσο χρόνο χρόνο η συσκευή μένει στο STB.
    Όταν δίνεται όμως από το τηλεχειριστήριο η εντολή PWR On τότε τ΄ ενδεικτικό LED αναβοσβήνει 4 - 5 φορές και κατόπιν
    ξεκινά η λειτουργία της συγκεκριμένης τηλεόρασης (Boot flashing).
    Να κάνουμε όλοι ΚΑΛΕΣ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και να ΄χουμε ένα ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2019.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    filam
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αν και ξέρω ότι δεν είναι λύση στο να αποκατασταθεί η λειτουργία της αλλα μήπως δεν αξίζει τελικά να επισκευάσεις την Turbo X και να πάρεις καμια τέτοια να τελειώνεις; Ξέρω ότι σε σχέση με την επισκευή είναι ασύμφωρο αλλά απο το να την επισκευάζεις και πάλι τα ίδια...;; Αν ήταν κάποια πιο επώνυμη ίσως να άξιζε νομίζω.

Μέλος
    Όνομα
    BAKIS
    Περιοχή
    Λαμπρινη

Προεπιλογή

Εφυγε για ανταλλακτικα τελικα.Το κοστος σετ λεντοταινιων καινουριων εφταναν στα 120ε συν την εργασια.Ασυμφορο κατ εμου

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από filam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και ξέρω ότι δεν είναι λύση στο να αποκατασταθεί η λειτουργία της αλλα μήπως δεν αξίζει τελικά να επισκευάσεις την Turbo X και να πάρεις καμια τέτοια να τελειώνεις; Ξέρω ότι σε σχέση με την επισκευή είναι ασύμφωρο αλλά απο το να την επισκευάζεις και πάλι τα ίδια...;; Αν ήταν κάποια πιο επώνυμη ίσως να άξιζε νομίζω.
    Καλησπέρα και καλή χρονιά.Εγώ αντί (n)samsung θα πρότεινα LG και ο λόγος είναι ότι η samsung έχει ολοκληρωμένα χωρίς ψύκτρα που αργά ή γρήγορα θα του βγάλουν πρόβλημα.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση] Turbo-x TXV320 Δεν ανάβει
    από bahamut21 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-18, 10:31
  2. [Φορητός Η/Υ] Laptop TURBO X δεν ανοίγει
    από fmike στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-16, 20:04
  3. [Τηλεόραση Samsung] LE40B650T2W αναβει και οταν την κλεινω δεν ξανα αναβει
    από beckos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-15, 00:12
  4. [Φορητός Η/Υ] Turbo-X δεν ανοιγει..!!
    από midakos στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-14, 16:34
  5. [Φορητός Η/Υ] Δεν ξεκιναει λαπτοπ turbo x
    από ΝΙΚΟΣ63 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-13, 15:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι