IMG_20180922_104912.jpg
Έχω ένα ψυγείο επαγγελματικό τύπου coca colas αρκετών χρόνων δίχως ιδιαίτερα προβλήματα…. Πριν αρκετές μέρες έχασε υγρά, ήρθε ο τεχνικός έβαλε κ μετά από 2 μέρες ξανά η ψύξη του ήταν πολύ ανεβασμένη είχε φτάσει τους 16 βαθμούς κ να δουλεύει συνέχεια… βρίσκει ότι έχει διαρροή από το στοιχείο, το κολλαει… βάζει υγρά κ ….ξανά η θερμοκρασία στα ύψη με συνέχεια το μοτέρ να δουλεύει… μου λέει ότι έχει πάρει υγρασία μέσα στο στοιχείο έχει κρυσταλλώσει κ δεν αφήνει το φρεων να προχωρήσει. Μου λέει θα πάρουμε στοιχείο. Παίρνει τα μέτρα κ έχει εδώ κ ΠΑΝΩ από δυο εβδομάδες κ ακόμη να έρθει. Από τα πολλά το σήκωσε κ μου είπε ότι δεν του φέρνει ενώ έχει παραγγηλει έναν από την Θεσσαλονίκη (από εκεί παίρνουν οι περισσότεροι ) κ είχε παραγγηλει κ σε άλλον στην Αθήνα, κ αν δεν το φέρουν κ αυτό θα έρθει να κάνει κάποια πατέντα. Τελικά όσα τηλέφωνα του έχω πάρει, ΔΕΝ το σηκώνει, κ ακόμη κ από διαφορετικό σταθερό το σήκωσε κ μου είπε ότι ΘΑ ΕΡΘΩ!!! Ακόμη…..
Τελικά είναι δύσκολο να του φέρουν ένα στοιχείο;;; (επισυνάπτω μια φωτογραφία) τι είναι το τραγικό;;; γιατί αυτή η ανευθυνότητα;;; επαγγελματικό ψυγείο είναι, κ μου έχει δέσει τα χέρια…. Τόσο πολύ στο κόσμο του είναι;;;;;;; τι κάνω;;;