Στ ιδιο ψυγειο τα ιδια νουμερα μου εκανε το θεμα ηταν στην πλακετα..
Στ ιδιο ψυγειο τα ιδια νουμερα μου εκανε το θεμα ηταν στην πλακετα..
Σου ζητήθηκε να κάνεις απόψυξη μιας ημέρας και βάλε αρχικα....μας λες ότι την έκανες 6 ώρες.....μήπως έχει σχέση αυτό για αρχή και μετά να κοιτούσαμε την πλακέτα;
Μπορεί παντως να χρειαστούμε και μερικές καλές φωτογραφίες της πλακέτας.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Απόψυξη έγινε, μετά από έξι ώρες χωρίς τρόφιμα η συντήρηση έπιασε τους 4 βαθμούς και η κατάψυξη -4, μετά από 14ώρες (06:00 το πρωί) 4 και -6. Αλλάχτηκε το λάστιχο της πόρτας της κατάψυξης γιατί βρέθηκε να είναι λίγο σκισμένο, καθαρίστικε η αποχέτευση, με πατημένο το Super για δυο τρις ώρες παραμένει στο 4 και -4. Το ψυγείο έχει ένα μοτέρ. Καμιά ιδέα κανείς;
Αδελφέ, τρίς ημέρες έκανε αποψυξη κατα την διάρκεια ενός ταξιδιού. Μετά απο έξι ώρες εννοώ αφότου μπήκε σε λειτουργία. Φωτο αν χρειαστείς να βγάλω, αν και θα πρέπει να ξαναβγάλω την πλακέτα, δεν είχε πάντος κανένα ίχνος καμένου υλικού.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
ΟΚ, θα βγάλω την Τετάρτη και θα στείλω, αυριο δυστιχός έχω υπηρεσία. Ευχαριστώ πολύ.