Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή Πλυντήριο πιάτων Μορρις

Έχω το εξής πρόβλημα : έχω ενα μίνι Morris pls 601ενεργοποιεί την αντλία αποχευτευσης και πετάει τα νερά πριν ακόμα δώσει εντολή ο θερμοστάτης ότι το νερό έφτασε τους 65 βαθμούς που το βάζω συνήθως με αποτέλεσμα να μένει το κουμπί στην αρχή του προγράμματος όπως το έβαλα και να μη γυρνάει γιατι αυτό αρχίζει και γυρίζει όταν δώσει εντολή ο θερμοστάτης ότι πρέπει να πετάξει τα νερά Κι έτσι το προγράμμα δε τελειώνει και μένει ποσεσ Ώρες στην αρχή .Επίσης αυτό το κάνει κι όταν ανοίγω την πόρτα καθώς πλένει και έχει ήδη κάποια θερμοκρασία το νερό μεγάλη το νέρο, ενεργοποιείται η αντλία κ πετάει τα νερά ενώ έχω την πόρτα ανοιχτή και το πλυντήριο είναι σταματημένο , δε ξέρω αν σας κατατόπισα κι αν καταλάβατε ! Κάτι με υπερθέρμανση μου κάνει εμένα

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Γεια σου Σώτο.
    Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί το πλυντήριο από αυτά που γράφεις (πώς λειτουργούσε δηλαδή πριν χαλάσει):
    1. όταν ο θερμοστάτης φτάσει τους 65 βαθμούς "δίνει εντολή" (μάλλον κλείνει κάποιος διακόπτης) και αρχίζει και γυρίζει το 'κουμπί'.
    2. το κουμπί συνεχίζει να περιστρέφεται και όταν φτάσει σε κάποιο σημείο ενεργοποιεί (προφανώς κλείνει κάποιο διακόπτη) την αντλία αποχέτευσης η οποία αδειάζει τα νερά από το πλυντήριο.

Το περιγράφω σωστά;

'Κουμπί' εννοείς τον περιστροφικό διακόπτη (αν λέγεται έτσι, δεν είμαι και σίγουρος) υποθέτω:
    hqdefault.jpg
    You only live twice.

Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ

Προεπιλογή

Σωτο κανε μια απλη περιγραφη του προβληματος

Sent from my SM-T335 using Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψες είναι ! Προσπάθησα να το περιγράψω όσο πιο αναλυτικά γίνεται για να το καταλαβετΑι.

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Στην ουσία για κάποιο λόγο η στάθμη πλύσης είναι πολύ κοντά στην στάθμη ασφαλείας , ή έχεις βουλωμένη αεροπαγίδα , που σημαίνει με την άνοδο της θερμοκρασίας και τις κυματώσεις του νερού ενεργοποιείται ο πιεσοστάτης υπερχείλισης και αδειάζει

Θα σου πρότεινα να μην πειράξεις τη ρύθμιση από τους πιεσοστάτες (αν θυμάμαι καλά έχει 2 με ένα ταφ )

Βεβαιώσου πρώτα ότι η βαλβίδα εισαγωγής κλείνει μόλις πάρει το κανονικό νερό και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίσεις την αεροπαγίδα του πιεσοστάτη , πιθανό έχει πουρί μαζεμένο μέσα

Αν πιάνουν τα χέρια σου , και ότι κάνεις με τη συσκευή εκτός πρίζας

Θα πρέπει να ανοίξεις το πίσω καπάκι του πλυντηρίου
    Το άκρο της αεροπαγίδας καταλήγει στο χώρο κάτω από τη σήτα του φίλτρου πλύσης
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

6. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον diony για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

klik (24-02-17), tipos (22-02-17)

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Δλδ λες να τραβάει περισσότερο νερό απ όσο πρέπει ; θα δοκιμάσω αν είναι να βγάλω 4-5 ποτήρια νέρο. Έχω παρατηρήσει ότι η στάθμη του νερού φτάνει μέχρι και την φτερωτή .

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Πιστευω ειναι οπως τα λεει ο Κωστας.Η σταθμη του νερου δεν πρεπει να φτανει την φτερωτη.Η φτερωτη πρεπει να γυριζει ελευθερα χωρις να ακουμπαει το νερο απο κατω.Η σταθμη πρεπει να ειναι λιγο πανω απο το σκαλοπατι που κανει το πατωμα του πλυντηριου.Βγαλε την αεροπαγιδα και καθαρισε την χωρις να πειραξεις τον πιεζοστατη.

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Ναι κι όμως το νερό φτάνει την φτερωτή κ την ακουμπάει και μου φαίνεται ότι είναι παρα πολύ το νερό που τραβάει το πλυντήριο αλλα γτ δεν το πετάει κατευθείαν αφού είναι πάνω απο το όριο που πρέπει και το πετάει μετά απο μισή ώρα αφού έχει ανεβεί αρκετά η θερμοκρασία του νερού ; το φλοτερ υποτίθεται αναγνωρίζει την στάθμη κατευθείαν

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sotos_ster Εμφάνιση μηνυμάτων
    το φλοτερ υποτίθεται αναγνωρίζει την στάθμη κατευθείαν

Όχι , αν έχει πάρα πολύ πουρί στην αεροπαγίδα το κάνει με καθυστέρηση , και αν βουλώσει από πουρί τελείως , τραβάει νερό συνέχεια δεν δίνει καθόλου εντολή να σταματήσει
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Όχι δε τραβάει νερό συνέχεια , τραβάει κ μετά σταματάει άρα πιο πιθανό είναι να θέλει καθάρισμα απλα . Πως θα το βρω όμως αυτό αν ανοίξω το καπάκι ; φοβάμαι μη πείραξα και χαλάσω τίποτα

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πρόβλημα με πλυντήριο πιάτων
    από BILLY-FREE στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-15, 23:47
  2. [Siemens] πλυντήριο πιάτων SF55T551EU/02
    από SEAWOLF στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 16:55
  3. [Άλλη] ARISTON πλυντήριο πιάτων
    από penge στο forum Πλυντήριο