Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 74

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Εαν αποκλεισουμε οτι φταιει η γραμμη γιατι εχει αλλαχτει ακομα και η ασφαλεια στον πινακα και οτι μπαινει σαυτη την μπριζα με κλειστες ολες τις αλλες ασφαλειες παντα δειχνει σωστες ενδηξεις και το μππριζακι και το efergy, αυτα τα αμπερ μπορει να ειναι διαρροη του κλιματιστικου ? τι αλλο μπορει να ειναι ? Οσο για τους τεχνικους που εχουν ερθει δεν ξερω αν ειναι η σαρα και η μαρα που ειπε και ο φιλος πιο πανω ειναι ο εγκαστατης του καταστηματος που εγινε η αγορα ο εγκαταστατης της περιοχης που μου εχει βαλει και αλλα κλιματιστικα και ο τεχνικος της αντιπροσωποιας. Επισης φοβαμαι να το λειτουργησω γιατι δεν ξερω που ειναι το τοπροβλημα και τι αλλο μπορει να βγει με τη χρηση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikmav : 13-02-17 στις 12:47

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Μάλλον ακουστηκε λαθος το "σαρα και η μαρα".
    Εχεις δικιο ειχες αναφερει και το ρολοι δεη.αν το βγαλεις απο τξν πριζα αυτη η καταναλωση σταματαει η οχι;
    Αν ναι τοτε φταιει το κλιματιστικο.
    Λυσιμο και μετρησεις.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον ακουστηκε λαθος το "σαρα και η μαρα".
    Εχεις δικιο ειχες αναφερει και το ρολοι δεη.αν το βγαλεις απο τξν πριζα αυτη η καταναλωση σταματαει η οχι;
    Αν ναι τοτε φταιει το κλιματιστικο.
    Λυσιμο και μετρησεις.
    Ναι οταν το βγαζω εκτος δεν γυρναει το ρολοι της ΔΕΗ και μολις πριν λιγο μιλησα με αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι, στηλε μας πιστωποιημενη εκθεση απο ηλεκτρολογο μηχανολογο και θα δουμε ποιος φταιει. Εγω δεν μπορω να κανω και δεν εχω τις γνωσεις για αλλες μετρησεις πιο εξηδηκευμενες οποτε βλεπω οτι εμπλεξα αλλα θα το κανω για να δω τελικα τι φταιει εγω η το μηχανημα.

Το avatar του χρήστη JIM_6146B
    Μέλος
    Όνομα
    jim
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

Εχω κλιματιστικό 24 .
    Σε αναμονή η κατανάλωση είναι περίπου 40 Watt . όσο μία λάμπα . μετρήθηκε με αμπεροτσιμπίδα για να δώ τι καταναλώσεις έχω όταν το εγκατέστησα .
    Η κατανάλωση σε αναμονή είναι φυσιολογική .

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Ναι αλλά το εν λόγω κλιματιστικό λέει ότι η κατανάλωση στο standby είναι 0,5w πως γινεται να είναι φυσιολογική?

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikmav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά το εν λόγω κλιματιστικό λέει ότι η κατανάλωση στο standby είναι 0,5w πως γινεται να είναι φυσιολογική?
    το μονο που δεν ξερω ειναι εαν το συγκεκριμενο a\c καταναλωνει για καποια εργασια για καποιο λογο πχ για να κραταει κατι ζεστο μεσα στο συστημα και δεν το λενε ουτε το γραφει πουθενα, παντος η αντιπροσωπεια μου ειπε οχι δεν υπαρχει κατι.

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Ποιο κλιματιστικό είναι; Μηπως εχεις καμιά αυτόματη αφυγρανση ή αλλη λειτουργία ενεργή;

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο κλιματιστικό είναι; Μηπως εχεις καμιά αυτόματη αφυγρανση ή αλλη λειτουργία ενεργή;
    Ειναι το toyotomi izuru 9000 btu οχι στη θερμανση το εχω και κανενα αυτοματισμο ενεργο ακομα και αυτο που εχει για κατω απο 8 βαθμους θελει ενεργοποιηση. Το εχω δουλεψει και αφυγρανση και σκετο ανεμηστηρα μηπως στη θερμανση καποια αντισταση κραταει κατι ζεστο τιποτα τα ιδια οταν κλεινει δειχνει καταναλωση.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Εγώ πάλι λέω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στο κλιματιστικό ούτε στους μετρητές, και ότι απλά ο ένας λαμβάνει υπ' όψη το cosφ ενώ ο άλλος όχι. Τώρα το πώς οδηγήθηκε ο νηματοθέτης στην αλλαγή ασφάλειας ή στην αλλαγή καλωδίου προς το κλιματιστικό ή στην προσθήκη γείωσης στην εξωτερική μονάδα προκειμένου να πέσει η κατανάλωση στο stand by, δεν το κατάλαβα, ούτε θα το καταλάβω ποτέ, όχι μόνο εγώ, αλλά και κανένας άλλος.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι λέω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στο κλιματιστικό ούτε στους μετρητές, και ότι απλά ο ένας λαμβάνει υπ' όψη το cosφ ενώ ο άλλος όχι. Τώρα το πώς οδηγήθηκε ο νηματοθέτης στην αλλαγή ασφάλειας ή στην αλλαγή καλωδίου προς το κλιματιστικό ή στην προσθήκη γείωσης στην εξωτερική μονάδα προκειμένου να πέσει η κατανάλωση στο stand by, δεν το κατάλαβα, ούτε θα το καταλάβω ποτέ, όχι μόνο εγώ, αλλά και κανένας άλλος.
    Μακαρι να ειναι ετσι με τους μετρητες αλλα αυτο που δεν αλλαζει και ειναι σιγουρο ειναι οτι το ρολοι γραφει. Τις υπολοιπες ενεργεις τις εκανα για επαλήθευση στο οτι οι συνδεσεις, μπριζα, και γραμμη ειναι ενταξει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikmav : 14-02-17 στις 14:22

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi akara αναβοσβήνει το operate συνέχεια
    από mylopotamos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-20, 05:41
  2. [Κλιματιστικό Toyotomi] Εξωτερική Πλακέτα Toyotomi TAG-A53IV
    από asterix2 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-16, 10:25
  3. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi 24 inverter μόνο ο ανεμιστήρας...
    από georgebes στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-15, 22:52
  4. [Κλιματιστικό Toyotomi] TOYOTOMI 18 ΑΡΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ R22 (ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝΩΜΕΣ)
    από petroglis στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-14, 13:51
  5. [Κλιματιστικό Toyotomi] Πρόβλημα σε κλιματιστικό TOYOTOMI 9000 btu
    από droum στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-13, 13:44

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι