Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή Περιεργο προβλημα με Πλυντηριο Πιατων INDESIT IDL 550

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχουμε ενα πλυντηριο πιατων INDESIT IDL 550 και παρουσιαζει το εξης θεμα.ΚΑθε 10 πλυσεις(περιπου) οπου δουλευει μια χαρα ξεκιναει και μετα απο 10 -15 λεπτα κολλαει στο ιδιο σημειο.Dhladh δουλευει 15(ακριβως) δευτερολεπτα,σταματαει 25(ακριβως) δευτερολεπτα,ξαναδουλευει κοκ.Αν το βγαλω απο την πριζα και το αφησω καμια ωρα εκτος μολις το ξαναβαλω ολα οκ.
    Προβλημα δεν το λες αλλα θεωρω οτι οσονουπω θα εχω θεμα.Μπορω να κανω κατι και αν ναι τι?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

μετα απο 10 -15 λεπτα κολλαει στο ιδιο σημειο.
    Του οποίου το σημείο είναι? (τι ενέργεια κάνει στο σημείο υποτίθεται π.χ. βράζει?/ βγάζει νερά ? τι?

Dhladh δουλευει 15(ακριβως) δευτερολεπτα,σταματαει 25(ακριβως)
    Τι λειτουργίες δουλεύουν π.χ. αντλία εξόδου νερού? ή το μοτέρ πλύσης? κάτι άλλο?

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

ειναι σε φαση οπου σιγουρα δε βγαζει νερα.ΜΑλλον βραζει κατα την οποια δουλευει το μοτερ.Απο τα λιγα που εχω καταλαβει ομως δεν ειναι θεμα μοτερ.Μαλλον εγκεφαλου γιατι οπως προειπα αν το βγαλω απο την πριζα και το αφησω κανενα διωρο μετα και για 4-5 πλυσεις δουλευει κανονικα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μπορεί να έχεις και δίκιο (για εγκέφαλο ) αλλά δεν μου "πάει " για εγκέφαλο (ο εγκέφαλος αν πάθει κάτι εννοείται θα σου κάνει πρόβλημα κάθε φορά) (εγκέφαλος μηχανικός? ή με πλακέτες?).
    Αυτά τα 15 δευτερόλεπτα που δουλεύει και 25 σταματάει με κάνουν να υποψιάζομαι το μοτέρ (να ζορίζεται από κάπου δηλαδή και κόβει κάποιο θερμικό του?) κάποια πιθανή δυσλειτουργία κυκλοφορίας νερού στην πλύση και κόβει κάποιος διακόπτης πίεσης? (το μοτέρ δικαιολογείται να επαναλειτουργήσει ανάλογα πότε βρίσκει ζόρι ) αλλά ο εγκέφαλος μια να δουλεύει και μια όχι από καθεαυτού του λειτουργία μου φαίνεται λίγο απίθανο.

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Ειδικος φυσικα δεν ειμαι και ολοι οι υπολοιποι που γνωριζετε εχετε εναν λογο παραπανω.
    Απλα μου κανει εντυπωση πως αφου το βγαλω απο την πριζα και χωρις να κανω τιποτα αλλο (αφηνοντας το με τα νερα μεσα δηλαδη) οταν το ξαναβαζω λειτουργει κανονικα και για 4-5 πλυσεις ακομη.
    Τεχνικο δεν μπορω να φωναξω πολυ απλα γιατι αφου θα το εχω σταματησει μολις ελθει και το βαλω σε λειτουργια θα λειτουργει κανονικα.
    Αρα περιμενω καποια στιγμη να παραδωσει πνευμα.
    Αυτο ηθελα να αποφυγω και γι αυτο και ρωτησα αν γινεται κατι.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η Indesit στην πλειοψηφία έχει μοντέλα με οδηγούς σφαλμάτων συνήθως με κάποια ένδειξη κάποιων Led . Δεν βλέπεις κάποια ένδειξη να αναβοσβήνει όταν δημιουργείται το πρόβλημα?

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Καποια στιγμη εβγαλε βλαβη με τα led και βγαζοντας το απο την πριζα εφτιαξε.Πλεον δε βγαζει κατι γιατι το πλυντηριο δε σταματα να δουλευει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cult Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι σε φαση οπου σιγουρα δε βγαζει νερα.ΜΑλλον βραζει κατα την οποια δουλευει το μοτερ.Απο τα λιγα που εχω καταλαβει ομως δεν ειναι θεμα μοτερ.Μαλλον εγκεφαλου γιατι οπως προειπα αν το βγαλω απο την πριζα και το αφησω κανενα διωρο μετα και για 4-5 πλυσεις δουλευει κανονικα.
    Γιατί το λες αυτό? ίσα ίσα όταν αναφέρουμε και το παρακάτω
    Αν το βγαλω απο την πριζα και το αφησω καμια ωρα εκτος μολις το ξαναβαλω ολα οκ.
    Υποθέτοντας έχει ζεσταθεί το μοτέρ παρουσία και θερμικού του (και παραμένει "ζεστό " επί 1 ώρα) ?

Θα πρέπει να δεις αν στην περιοχή αυτού του μοτέρ βρίσκει κάποιο ζόρι ή βουλωμένα μπεκ του περιστροφικού ψεκαστήρα ή βουλωμένα φίλτρα (που πιθανά ζορίζουν το μοτέρ ) και κάνουν παύση στο όλο πρόγραμμα . Δες και τον διακόπτη πόρτας

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

θα τα κοιταξω .Αν μιλαμε για βουλωμενα μπεκ/φιλτρα πως ξεβουλωνουν.Με καθαριστικο αλατων η λευκο ξυδι κανω δουλεια?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Οπτικά το βλέπεις και καθαρίζεις με μηχανικά μέσα ψεκαστήρα / φίλτρα κτλ (δες οδηγίες χρήσεως)
    Καποια στιγμη εβγαλε βλαβη με τα led και βγαζοντας το απο την πριζα εφτιαξε.
    Γιατί αδιαφορείς για αυτό ? την επόμενη φορά διάβασε τι λένε για τα Led αυτά (και σύμφωνα με οδηγίες) για να ξεμπερδεύεις πιο εύκολα. Δεν είναι λύση να βγάζεις την μπρίζα .

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Whirlpool] Προβλημα με πλυντηριο πιατων WHIRLPOOL
    από Giannis20VT στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-16, 23:38
  2. [Neff] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ NEFF
    από stamstam στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-15, 00:59
  3. [Electrolux] ZANUSSI πλυντηριο πιατων ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    από emmanuelo στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-14, 17:42
  4. [Indesit] Πλυντηριο Πιατων INDESIT IDL 550 Χαλασμενο κουμπι.
    από cult στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-14, 11:53
  5. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από papanikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 10:02

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι