Καλησπερα.Ο ανθρωπος αυτός ήταν τεχνικός!
Καλησπερα.Ο ανθρωπος αυτός ήταν τεχνικός!
Φίλε μου γεια σου θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση μήπως σου είπε τι άλλαξε στην πλακέτα ο ηλεκτρονικός?? Επειδή έχω και εγώ το πρόβλημα και έχω καταλήξει ότι είναι το ρελε που έχει η εσωτερική πλακέτα, το λέω για να μην το ξεκολλήσω τσάμπα..και να πω ότι έχω τσεκάρει τα πάντα (συμπιεστή, πυκνωτή.) και δουλεύουν μια χαρά..Ενημερωτικά να πω ότι το κλιματιστικό είναι ένα Samsung AQ09FAN..Ευχαριστώ
Καλησπέρα.Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι αντικατέστησε ένα ρελέ(ένα πολύ μικρό μαύρο κουτάκι) και ότι συγκόλησε μια γραμμή του κυκλώματος διότι ήταν καμμένη.Πάντως κοιτόντας την πλακέτα πριν την τοποθετήσω στο μηχάνημα φάνηκε ότι και η γραμμή του κυκλώματος ήταν κολημμένη αλλά και το ρελέ είχε αλλαχθεί.Και όλλα αυτά με 25 ευρώ.
Ενας πυκνωτης για κλματιστικο κοστιζει απο 5 εως 8 ευρω.Εαν πληρωσες 80 ευρω ο τυπος σου πηρε στεγνα το κεφαλι χωρις μαλιστα να το επισκευασει. Εμπιστευεσε αυτον τον τυπο οταν σου λεει οτι δεν φταιει ο πυκνωτης? Παντως μεινε μακρια απο αλλαγη συμπιεστη και αν απαιτειται προτιμησε χωρις αλλη σκεψη την αγορα καινουργιου, εστω και φθηνου.