Σελίδα 1 από 9 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89
    Το avatar του χρήστη Hary Dee
    Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή HP dv6-2170sv Δεν ξεκινάει μετά από καθαρισμό

Παίδες καλημέρα. Άνοιξα το HP dv6-2170sv ενός φίλου και μετά από καθαρισμό και αλλαγή πάστας το laptop άνοιξε κανονικά. Αντί για 80-90 βαθμούς που έπιανε πριν, τώρα είχε 45-50.

Δεν πέρασαν 5 λεπτά όμως και το laptop κόλλησε, σε λίγο έσβησε η οθόνη και τελικά το ξεμπρίζωσα για να σβήσει. Τώρα, του πατάω το power και απλά ανάβει τα φωτάκια του στιγμιαία, και μετά από κάθε λίγα δευτερόλεπτα πάλι το ίδιο αναβόσβημα (χωρίς να το πατήσω εγώ). Το πολύ-πολύ να κουνήσει και ελάχιστα τον ανεμιστήρα του.

Καμιά ιδέα για το τι φταίει;

ΥΓ: Έχω δοκιμάσει reset με μπαταρία και το έχω λύσει και ξαναδέσει...

Μέλος
    Όνομα
    Γ.
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Έχει τύχει σε λαπτοπ γνωστου να λιώσει η πάστα και να απλωθεί σε κάποια smd που βρίσκονται πάνω στον επεξεργαστή και να μην ξεκινάει το μηχάνημα. Εαν ο επεξεργαστής σου έχει smd εξαρτήματα κολλημένα πάνω μπορεί να είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση καθαρίζεις την πάστα και βάζεις μη ηλεκτραγώγιμη πάστα και ξαναδοκιμάζεις αν ξεκινάει.

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

το θέμα είναι οτι στα HP pavilion και σειρά DV6....το πρόβλημα αυτό είναι πολύ κοινό όπως θα σου αποδείξει μια ερευνα στο γοογλη
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

βγαλε βαλε τα φισακια απο την μητρικη. δες μμλως δεν παταει καλα ο επεξεργαστης.

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Georggg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει τύχει σε λαπτοπ γνωστου να λιώσει η πάστα και να απλωθεί σε κάποια smd που βρίσκονται πάνω στον επεξεργαστή και να μην ξεκινάει το μηχάνημα. Εαν ο επεξεργαστής σου έχει smd εξαρτήματα κολλημένα πάνω μπορεί να είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση καθαρίζεις την πάστα και βάζεις μη ηλεκτραγώγιμη πάστα και ξαναδοκιμάζεις αν ξεκινάει.
    SMD έχει, και πριν το καθαρίσω αυτά ήταν πνιγμένα στην παλιά πάστα! Η πάστα μου ΔΕΝ είναι αγώγιμη.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    βγαλε βαλε τα φισακια απο την μητρικη. δες μμλως δεν παταει καλα ο επεξεργαστης.
    Έχω δοκιμάσει και χωρίς φισάκια. Τον επεξεργαστή όμως δεν τον πείραξα καθόλου, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει παιχτεί.

Παιδιά ΣΑΣ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά παραμένω σε πολύ κακιά φάση, γιατί άνοιξα το laptop του φίλου που έπαιζε έστω και ψήνοντάς το, ενώ τώρα δεν κάνει τίποτε. Και υποτίθεται ότι το έχω κάνει τόσες φορές αυτό και είναι απλό...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hary Dee : 19-05-14 στις 23:37 Αιτία: Τυπογραφικό λάθος που σήκωσε παρεξήγηση!

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από agis68 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το θέμα είναι οτι στα HP pavilion και σειρά DV6....το πρόβλημα αυτό είναι πολύ κοινό όπως θα σου αποδείξει μια ερευνα στο γοογλη
    Πολύ κοινό για reflow κλπ; Το κακό είναι ότι αυτό εμφανίστηκε λίγο αφότου το καθάρισα Άντε να αποδείξεις ότι δεν φταις εσύ!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

Παιδιά δεν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά παραμένω σε πολύ κακιά φάση.
    αυτο που λες δεν ειναι ουτε σωστο ουτε ευγενικο. δεν ειμαστε εδω ουτε για να σου δωσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ λυση, ουτε για να σε αποζημιωσουμε. το οτι σου ετυχε μια στραβη δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πεις ενα ευχαριστω σε αυτους που σε βοηθησαν εστω και χωρις αισιο αποτελεσμα.

Το avatar του χρήστη manos_3
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που λες δεν ειναι ουτε σωστο ουτε ευγενικο. δεν ειμαστε εδω ουτε για να σου δωσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ λυση, ουτε για να σε αποζημιωσουμε. το οτι σου ετυχε μια στραβη δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πεις ενα ευχαριστω σε αυτους που σε βοηθησαν εστω και χωρις αισιο αποτελεσμα.
    Νομίζω ότι από βιασύνη του έβαλε το <<δεν>> στη πρόταση του αλλιώς θα έβαζε και το σας..........

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον manos_3 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hary Dee (19-05-14)

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Χρήστο πραγματικά δεν καταλάβαινα τι έλεγες μέχρι που είδα το ποστ του Μανώλη! Όντως η βιασύνη έκανε το "ΣΑΣ ευχαριστώ" σε "δεν ευχαριστώ" (ο δάιμων του τυπογραφείου).
    Ζητάω συγνώμη από όλους για την παρεξήγηση. Εξάλλου τα post μου συνήθως είναι τίγκα στα "ευχαριστώ", οπότε δεν θα μπορούσα τώρα να κάνω αλλιώς!

Και φυσικά και δεν έχω απαίτηση από κανέναν να με βοηθήσει
    Το "παραμένω σε πολύ κακιά φάση" πάντως το έγραψα σε φάση απογοήτευσης, αλλά και για να θυμίσω ότι είμαι ακόμη ανοιχτός σε προτάσεις (ή ότι εκλιπαρώ για προτάσεις!).

Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Μέτρα πόσες φορές ανάβει στιγμιαία το led απο την στιγμή που το ανοίγεις και πες μας , ψυχραιμία θέλει πάνω από όλα .
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg 333.JPG (39,9 KB, 144 εμφανίσεις)

12. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον ziakosnasos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

agis68 (20-05-14), windmill82 (23-05-14)

Σελίδα 1 από 9 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-14, 11:19
  2. [Φορητός Η/Υ] Επανεκκίνηση μετά από λίγα δευτερόλεπτα
    από polism στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-13, 15:17
  3. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα μετά απο διακοπή ρεύματος
    από manos_3 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-13, 18:44
  4. [Φορητός Η/Υ] Δεν ξεκινάει laptop hp pavillion dv6000
    από fmike στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-12, 21:50
  5. προβλημα με humax combo 9000 δεν ξεκινάει...
    από yanis στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-11, 18:23

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία