Αρχικό μήνυμα από 
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ

φίλε  Κώστα    είμαι  ο  Νίκος  ο  Φτίκας  και   δεν  έχω  καμία  σχεση   με  αυτούς  που  αναφέρεις  τον  οτετζή  και  τον  γιό  του  δεν  σε   γνωρίζω  προσωπικά 
ερχότανε  πολλές  στην  αθήνα  ή  στην   θεσσαλονικη   στον  κουρφαλη  γιατι  στην  επαρχία  οι  περισσότεροι   είχανε  τα  σερβις  λόγω  δημοσίων  σχέσεων  και  χαμπάρι  απο   ηλεκτρονικά  τώρα οι  εποχές  αλλάξανε  δεν  πάει  συσκευή  για   επισκευή  στο  κεντρικό  λογω  χρόνου.  μπορείς  να  την  κάνεις   αυθημερών  μένεις  δεν  μπορείς  κόκκινο  και  λύση  συμβολαίου έτσι   δουλεύουν  οι  εταιρίες  πλέον   LG,TOSHIBA  κ.τ.λ  τα  παλιά  τα   μαστόρια  τελειώσανε  λόγω  ελιπών  γνώσεων  τους  τα  πήρανε  ολα  τα   σερβις    οποιος  ξέρει  μένει  οποιος  δεν  ξερει  φεύγει  
τώρα   εγώ  προσωπικά  δεν  σκατζάρω  ποτέ  πλακέτες  εχω  κουραστεί  να   διαβάζω  και  να  γράφω   σημειώσεις  και  με εχουν  βοηθήσει   πραγματικά  εχω  αρχεία  απο   το  1989  τώρα  για  τα  μαστόρια    που   εγιναν  σερβις  δεν  ξέρω  να  σου   απαντήσω  με  τους  κινέζους   αλλά  να  ξέρεις  οτι  την  αστοχία  την  πληρώνεις  με  καθυστέρηση    εχεις  το  διαγνωστικό  αφού σου  το  παραχωρούν  τσάμπα  γιατί  να    μην  το  εκμεταλευτείς  απο  μονιτορ  μέχρι  πλάσμα   σε  1  λεπτό  
η  επισκευή  αυτή  είναι  πολύ  ευκολη  αρκει  να  γνωρίζουμε  τον τρόπο  λειτουργείας  των  τηλεοράσεων lcd-led   
είμαι  σίγουρος  οτι  θα  την  φτιάξεις  καλή  επιτυχία