Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26
    Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

GPU πρόβλημα.
    1.Χρειάζεται reflow ή reballing.
    2.Κάτι τέτοιο που έπρεπε να είχες βάλει απο καιρό.

Το κάνει πάντα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toni31 : 11-06-13 στις 22:04

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Aπο οτι φαινεται μαλλον η καρτα γραφικων θα μας αφησει χρονους...Βαλε ενα κομματακι χαλκου με arctic silver και απο τις 2 μεριες και δες τι γινεται,μηπως και αντεξει ακομα..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πήρα απ το πλαίσιο αυτό--->http://www.prolimatech.com/en/produc...id=1358&page=1
    Είναι ίδιο με το arctic silver;
    Toni ναι το κάνει συνέχεια.
    Έβγαλα κι ένα βιντεάκι να σας δείξω τι κάνει αλλά δε ξέρω πως να το ανεβάσω.

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stanley Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήρα απ το πλαίσιο αυτό--->http://www.prolimatech.com/en/produc...id=1358&page=1
    Είναι ίδιο με το arctic silver;
    Toni ναι το κάνει συνέχεια.
    Έβγαλα κι ένα βιντεάκι να σας δείξω τι κάνει αλλά δε ξέρω πως να το ανεβάσω.
    Γιώργο όπως είπα και παραπάνω χρειάζεται reflow ή reballing και μετά όλα τα άλλα. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις μήπως και είναι απο θερμοκρασία που δεν νομίζω θα σου πω τι να κάνεις αλλά για reflow ή reballing αν δεν έχεις γνώση και εξοπλισμό δύσκολα θα το κάνεις.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μάλιστα.Που πορώ να κάνω reflow και reballing;Συμφέρει να το κάνω ή να αγοράσω μια μεταχειρισμένη κάρτα;

View My Video

Ανέβασα κι ένα βιντεάκι να δείτε τι κάνει περίπου.Θα το δείτε στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα αν το παρατηρήσετε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stanley : 11-06-13 στις 23:11

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Μάλιστα.Που πορώ να κάνω reflow και reballing;Συμφέρει να το κάνω ή να αγοράσω μια μεταχειρισμένη κάρτα;

View My Video

Ανέβασα κι ένα βιντεάκι να δείτε τι κάνει περίπου.Θα το δείτε στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα αν το παρατηρήσετε.
    Αθήνα δεν ξέρω, το αν συμφέρει εσύ το ξέρεις και σκέψου οτι ίσως και η μεταχειρισμένη να έχει φάει reflow ή reballing.
    Εγώ θα σου προτείνω να κάνεις τα παρακάτω:

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε αφαιρείς βύσμα τροφοδοσίας και μπαταρία.
    1.ανοίγεις το καπάκι βγάζεις την κάρτα (GPU) και προσεκτικά την καθαρίζεις, το μαύρο τετράγωνο chip με οινόπνευμα ή και ακόμα καλύτερα με ισοπροπυλική αλκοόλη.
    2.καθαρίζεις την ψήκτρα (2) χωρίς να την βγάλεις και μετά το (3) και (4) με αέρα.

3.Βγάζεις ανεμιστήρα λύνοντας 3 βίδες και αφαιρώντας το φις και τον καθαρίζεις και τον επανατοποθετείς.

4.Αγοράζεις thermal paste και απλώνεις ένα λεπτό στρώμα πάνω στο σημείο 2 της ψήκτρας (να είναι καθαρό) λεπτό στρώμα ομοιόμορφο.

5.απλώνεις λεπτό στρώμα ομοιόμορφο στο μαύρο chip της GPU (να είναι καθαρό) λεπτό στρώμα.
    6.Πέρνεις τον χαλκό και τον καθαρίζεις και αυτόν (σε όλα αυτά που καθαρίζεις το χειρότερο είναι το λίπος των δακτύλων οπότε προσεκτικά) και τον τοποθετείς πάνω στην ψήκτρα (2).

7.Τοποθετείς την κάρτα γραφικών χωρίς να την ξανασηκώσεις.

5920.jpg

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Η ψύκτρα είναι καθαρή.Χθες την έκανα.Πάστα έχει απο πέρυσι που είχα βάλει και αρκετή μάλιστα.Χαλκό μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα γιατί απο ebay θα ερθει μετα από 2-3 βδομάδες.Γνωρίζετε μήπως τη τιμή περίπου για ένα reflow ή reballing;

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Aπο ebay εαν παρεις απο τον αγγλο που πηρα εγω-θα ερθει σε μια περιπου εβδομαδα..reflow μπορεις να κανεις και μονος σου στον φουρνο αλλα δεν θα σου κρατησει (σε εμενα πηγε 2 μηνες ),οποτε τελικα κατεληξα στην αγορα καινουργιας απο τον Τουρκο εδω http://www.ebay.co.uk/sch/go.exe/m.h...&_trksid=p3686 που ειναι πολυ αξιοπιστος και εχει καινουργιες καρτες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γρηγόρη δεν θέλω να δώσω άλλα χρήματα γι αυτό το laptop.Προτιμώ μια οικονομική λύση και όσο κρατήσει.Reflow και reballing απ ότι είδα είναι μια περίεργη διαδικασία και δεν θέλω να το κάνω μόνος μου.Γι αυτό ψάχνω ένα μαγαζί στην Αθήνα να το κάνει.

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Η ψύκτρα είναι καθαρή.Χθες την έκανα.Πάστα έχει απο πέρυσι που είχα βάλει και αρκετή μάλιστα.Χαλκό μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα γιατί απο ebay θα ερθει μετα από 2-3 βδομάδες.Γνωρίζετε μήπως τη τιμή περίπου για ένα reflow ή reballing;
    Γρηγόρη δεν θέλω να δώσω άλλα χρήματα γι αυτό το laptop.Προτιμώ μια οικονομική λύση και όσο κρατήσει.Reflow και reballing απ ότι είδα είναι μια περίεργη διαδικασία και δεν θέλω να το κάνω μόνος μου.Γι αυτό ψάχνω ένα μαγαζί στην Αθήνα να το κάνει.
    Την πάστα να την αλλάξεις δεν είναι σαν τα κρασιά και δεν είναι για χόρταση.
    Αυτή η περίεργη διαδικασία πιστεύεις θα κοστίζει πολύ λιγότερα από μια μεταχειρισμένη κάρτα?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 02:36
  2. [Άλλη] Το ψυγειο δεν μπορει να κάνει ψύξη
    από antiprosopos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-13, 17:17
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-13, 09:31
  4. geforce 9600 κοκκινες γραμμες
    από jakektm στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά