Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 70
    Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων

1) Έστω ότι έχουμε κάνει κενό σε ένα ψυκτικό κύκλωμα και παρακολουθείς τα μανόμετρα για την "σταθερότητα του κενού" ακόμα και για μεγάλο διάστημα το βρίσκεις οκ.
    2) έστω έχεις και το "σούπερ ηλεκτρονικό ανιχνευτή" και λυχνίες για διαρροές και εκεί το βρίσκεις πάλι οκ.
    .......
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΡΡΟΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΣΑ)

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? μην ρωτάτε τον "παλιό" αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορά!!!
    προφανως θα σημαινει οτι δεν ξερουμε να δουλευουμε τα εργαλεια μας... να φανταστω το μαγικο σου ειναι να φουλαρεις το ψυγειο με φρεον (οτι νανε οσο νανε) και να το πεταξεις σε καμια πισινα για να δεις που θα βγαζει μπουρμουλιθρες????

υγ. ελπιζω μονο το μαγικο σου να μην ειναι το σφουγκαρι με σαπουναδα...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Αιγαλεω

Προεπιλογή

Φιλε κυριακιδη την καλυτερη ατακα την ειπε ο φιλος Αντωνης. "Στην ζωη πρεπει πρεπει να ξερεις ποτε να αποσυρεσαι...."......
    Ακου και εγω μπορω να μαθω να οδηγω και ας μην παω ποτε σε σχολη οδηγων.Ειναι ομως ο σωστος τροπος? Μας επεισες οτι εισαι ενας εμπειρος "τεχνικος" και οτι μπορεις να ανταπεξελθεις και χωρις συγχρονα εργαλεια και μπραβο σου....Μην ξεχνας ομως παλι οτι ΑΠΕΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ....Οποτε θα πρεπει να δινουμε σωστες συμβουλες.
    Τελος πιστευω οτι το θεμα πρεπει να ληξει εδω γιατι εχει ξεφυγει του θεματος.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον _pike για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

antonis_p (08-02-12)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Στην απάντηση # 51
    προφανως θα σημαινει οτι δεν ξερουμε να δουλευουμε τα εργαλεια μας... να φανταστω το μαγικο σου ειναι να φουλαρεις το ψυγειο με φρεον (οτι νανε οσο νανε) και να το πεταξεις σε καμια πισινα για να δεις που θα βγαζει μπουρμουλιθρες????

Προφανώς έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου ήδη του τι ασχετοσύνης "τυποποιημένες" ψευτοφουρνιές ψυκτικών βγαίνουν τελευταία!!!

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    1) Δεν "φουλάρω" το κύκλωμα με "παραπανίσια" υγρά
    2) Δεν χρησιμοποιώ μπουρμπουλίθρες
    3) Ή για να (μην σας κάνω την χάρη να σας το αποκαλύψω κιόλας) θα σας πω "αινιγματικά" και τους παρακάτω συμβιβασμούς και κανόνες.
    4) Προς δική σας "διευκόλυνση" θα δεχτούμε στα χέρια μας ένα υπερσύγχρονο ανιχνευτικό για την δική σας και μόνο "διαπίστωση" (όπου αυτό από πριν μας έδειξε ΟΚ ) ότι δεν υπάρχει διαρροή.
    5) Εγώ προσωπικά ....ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΉΣΩ ΚΑΝ ΤΟ AIR CONDITION με ότι αυτό συνεπάγεται από εσάς!! (είτε από τοποθέτηση μανόμετρων κτλ) και ότι άλλο φανταστείτε!
    Αλλά να μου "επιτρέψετε" να "αγγίξω" το τηλεχειριστήριο !....εμ τι να κάνουμε κάποιος πρέπει να το βάλει μπροστά!. (ή αλλιώς γίνεται και έτσι ... να μου το βάλει κάποιος από εσάς μπροστά για να λέμε κατόπιν ότι εγώ όντως δεν το "αγγιξα" 100%.

6) Τέλος (θα κάνω τα μαγικά μου) και θα σας φωνάξω να πάτε εσείς να κάνετε (δεύτερο έλεγχο για διαρροή) με το ανιχνευτικό ..... το ανιχνευτικό αυτήν την φορά θα σας πει Fail ... Fail ...

Φυσικά και αποσύρομαι από τις παρούσες (προηγούμενες) παραγράφους (και μεθεπόμενες) ... (απαντώντας και στο #52) και οι τελευταίες μου λέξεις εδώ είναι ότι ΔΕΝ ... θα σας κάνω το χατίρι να σας αποκαλύψω εγώ ο ίδιος τον "Μαγικό τρόπο εντοπισμού διαρροής" . Ίσως κάποιος άλλος "παλιός" κατά καιρούς που θα "περάσει" και θα διαβάσει από εδώ. Να έχει την όρεξη να σας απαντήσει (σε εσάς τους κοκκορόμυαλους) για την λύση ... καλό ψάξιμο! Και καλή επανεξέταση! δεν σας αξίζει η απάντηση.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ΣΚΛΗΚΟΣ (18-02-16)

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Στην απάντηση # 51

Προφανώς έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου ήδη του τι ασχετοσύνης "τυποποιημένες" ψευτοφουρνιές ψυκτικών βγαίνουν τελευταία!!!

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    3) Ή για να (μην σας κάνω την χάρη να σας το αποκαλύψω κιόλας) θα σας πω "αινιγματικά" και τους παρακάτω συμβιβασμούς και κανόνες.
    4) Προς δική σας "διευκόλυνση" θα δεχτούμε στα χέρια μας ένα υπερσύγχρονο ανιχνευτικό για την δική σας και μόνο "διαπίστωση" (όπου αυτό από πριν μας έδειξε ΟΚ ) ότι δεν υπάρχει διαρροή.
    5) Εγώ προσωπικά ....ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΉΣΩ ΚΑΝ ΤΟ AIR CONDITION με ότι αυτό συνεπάγεται από εσάς!! (είτε από τοποθέτηση μανόμετρων κτλ) και ότι άλλο φανταστείτε!
    Αλλά να μου "επιτρέψετε" να "αγγίξω" το τηλεχειριστήριο !....εμ τι να κάνουμε κάποιος πρέπει να το βάλει μπροστά!. (ή αλλιώς γίνεται και έτσι ... να μου το βάλει κάποιος από εσάς μπροστά για να λέμε κατόπιν ότι εγώ όντως δεν το "αγγιξα" 100%.

6) Τέλος (θα κάνω τα μαγικά μου) και θα σας φωνάξω να πάτε εσείς να κάνετε (δεύτερο έλεγχο για διαρροή) με το ανιχνευτικό ..... το ανιχνευτικό αυτήν την φορά θα σας πει Fail ... Fail ...

Φυσικά και αποσύρομαι από τις παρούσες (προηγούμενες) παραγράφους (και μεθεπόμενες) ... (απαντώντας και στο #52) και οι τελευταίες μου λέξεις εδώ είναι ότι ΔΕΝ ... θα σας κάνω το χατίρι να σας αποκαλύψω εγώ ο ίδιος τον "Μαγικό τρόπο εντοπισμού διαρροής" . Ίσως κάποιος άλλος "παλιός" κατά καιρούς που θα "περάσει" και θα διαβάσει από εδώ. Να έχει την όρεξη να σας απαντήσει (σε εσάς τους κοκκορόμυαλους) για την λύση ... καλό ψάξιμο! Και καλή επανεξέταση! δεν σας αξίζει η απάντηση.

ουαου... να σου πω οτι το κλιματιστικο θα πρεπει να το βαλεις και στην θερμανση... επισης δεν ξερω αν με τον ορο ανιχνευτης φρεον σου ερχεται στο μυαλο εσενα εκεινη η αρχαια μεθοδος με την φωτια και το σωλινακι που αλλαζει χρωμα στην φωτια οταν καει φρεον... πλεον μιλαμε για ανιχνευτες που ανετα εχουν στις προδιαγραφες τους ανιχνευση διαροης ιση με 5gr/ετος...

υγ. αυτο το τρελο μυστικο εγω το εμαθα το πρωτο καλοκαιρι που επιασα δουλεια... αν και δεν χρειαστηκε τελικα... γιατι οταν με πηραν για την βλαβη εγω εντοπισα ελλειψη υγρων και αρχισα να ψαχνω... μετα απο κανα 10λεπτο που δεν εβρισκαμε τιποτα μας εσκασε το παραμυθι οτι τελικα πριν λιγες μερες του το περασε καποιος που ξερει (σαν και εσενα) και δεν εκανε κενο αλλα εξαερωση σε κλιματιστικο με r410a... χαχαχα...

αληθεια για πες μου ξερεις γιατι δεν πρεπει να κανουμε εξαερωση στο 410???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nemmesis : 09-02-12 στις 21:01

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από _pike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελος πιστευω οτι το θεμα πρεπει να ληξει εδω γιατι εχει ξεφυγει του θεματος.
    γιατι εχει ξεφυγει και γιατι να ληξει??? ειπωθηκαν καποια λαθος πραγματα και καλο ειναι να το σωσουμε τωρα... οχι οποιος ασχετος παει και διαβασει μετα αυτο το θεμα να αποσυνδεει ανεμιστηρες για να βαλει υγρα σε ενα μηχανημα

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

να σας πω και εγω πως θα βαλετε ΑΚΡΙΒΩΣ υγρα στο μηχανημα σας μονο με μια φυαλη και ενα λαστιχο...
    βλεπουμε στο καρτελακι τι υγρα παιρνει το μηχανημα μας και ποσα κιλα... ετσι παμε στο μαγαζι και ζηταμε μια φιαλη στην οποια θα μας βαλουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ποσοτητα με τα υγρα που θελουμε... γυριζουμε σπιτι και παμε στην εξωτερικη μοναδα... βλεπουμε 2 βανες.. μια λεπτη και μια χοντρη... στην χοντρη συνδεουμε το λαστιχο μας (μολις το κανουμε αυτο θα αρχισει να φευγει το φρεον, εχει ενα βαλβιδακι σαν αυτο στα λαστιχα των αυτοκινητων που πατιεται μολις βιδωθει το λαστιχο) οταν ειναι ετοιμο να τελειωσει το φρεον θα εχουμε κοντα μας την φυαλη ετσι ωστε να την βιδωσουμε μολις τελειωσει το φρεον και ετσι δεν θα εχει αερα μεσα το λαστιχο μας...
    στη συνεχεια στην λεπτη βανα βιδωνουμε τελειως το αλλεν και βαζουμε το μηχανημα μας να δουλεψει... και ανοιγουμε σιγα σιγα την βανα της φυαλης ετσι ωστε να μην αφησουμε φρεον σε υγρη μορφη να μπει στο κλιματιστικο, σε 4-5λεπτα θα πρεπει να εχει τραβιξει ολα τα υγρα απο την φυαλη το μηχανημα μας και ειμαστε ετοιμοι να αποσυνδεσουμε το λαστιχο απο το κλιματιστικο μας (με μια μικρη δοκιμη πρωτα μηπως υπαρχει και αλλο υγρο μεσα στην φιαλη)
    σβηνουμε το κλιματιστικο και ξεβιδωνουμε το αλλεν της μικρης βανας (θα ακουστει ενα φυσημα εσωτερικα στους σωληνες)
    βαζουμε ολες τις ταπες και ειμαστε ετοιμοι....

για πες μου Κυριακίδη πως σου φανηκε η δικη μου μεθοδος χωρις τα ΑΝΑΓΚΑΙΑ εργαλεια???
    ο νεος ειναι ωραιος και ο παλιος ειναι αρχαιος... (αφου περιαυτολογεις εσυ δεν βλεπω τον λογο να μην το κανουμε και εμεις..)

9. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον Nemmesis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

aris285 (10-02-12), ΗΝ1984 (09-02-12)

Προεπιλογή

(μπλα μπλα μπλα)

Φυσικά και αποσύρομαι από τις παρούσες (προηγούμενες) παραγράφους (και μεθεπόμενες) ... (απαντώντας και στο #52)
    και οι τελευταίες μου λέξεις εδώ είναι ότι ΔΕΝ ... θα σας κάνω το χατίρι να σας αποκαλύψω εγώ ο ίδιος τον "Μαγικό τρόπο εντοπισμού διαρροής" . Ίσως κάποιος άλλος "παλιός" κατά καιρούς που θα "περάσει" και θα διαβάσει από εδώ. Να έχει την όρεξη να σας απαντήσει (σε εσάς τους κοκκορόμυαλους) για την λύση ... καλό ψάξιμο! Και καλή επανεξέταση! δεν σας αξίζει η απάντηση.
    Μου θυμισε το εξής:
    http://www.hlektronika.gr/forum/show...l=1#post489341

Τελικά η βλακεία, εκτός από ανίκητη, είναι και μεταδοτική (συμβαίνει σε όσους τα nick ξεκινάνε από ΚΥΡ ίσως; Προσοχή όποιος άλλος ξεκινάει από ΚΥΡ μην γίνει επιδημία)

My 2cents...

11. 4 μέλη ευχαρίστησαν τον hurt30 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

aris285 (10-02-12), ΗΝ1984 (10-02-12), johnnkast (10-02-12), Nemmesis (09-02-12)

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hurt30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου θυμισε το εξής:
    http://www.hlektronika.gr/forum/show...l=1#post489341

Τελικά η βλακεία, εκτός από ανίκητη, είναι και μεταδοτική (συμβαίνει σε όσους τα nick ξεκινάνε από ΚΥΡ ίσως; Προσοχή όποιος άλλος ξεκινάει από ΚΥΡ μην γίνει επιδημία)

My 2cents...
    απιστευτος... like

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Τύφλα να ΄χει ο Γιούρι Γκέλερ

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

Στην απάντηση # 51

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μιχαλη οπου υπαρχει φωτια υπαρχει και καπνος.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με aircondition
    από hlektrologos000 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-06, 20:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •