Ψάχνω το συγκεκριμένο καλώδιο ηχείων Creative Inspire P380 2.1
1zpsfna.jpg
Ψάχνω το συγκεκριμένο καλώδιο ηχείων Creative Inspire P380 2.1
1zpsfna.jpg
Κάποια ιδιοκατασκευη ίσως? Ένα απλό volume control είναι ...
Στην τελική κάνει και απλό καλώδιο και ελέγχεις την ένταση από το pc!!
via Tapatalk
Ενδιαφέρων αλλά με μπερδεύει λίγο η συνδεσμολογια του εγώ έχω αυτο το καλωδιο έχει 2 καλωδια (ασπρο+κοκκινο) και ένα χαλκινο γυμνο και ένα ασημένιο γυμνο δεν ξερω τη ειναι για θωράκισει το κόβω...στην εικονα που εβαλες βλεπω 6 καλώδια...εκτος και αν και αυτα είναι καλώδια που παει πιο;;;...αλλα ακόμα και να το κάνω πάλι δεν νομιζω να λειτουργήσει αλλά θα κάνω μια προσπάθεια...το θέμα ειναι ότι ο αυξομιωτης της έντασης που έχω έχει και μια πλακετιτσα επάνω του για αυτο το λογο δεν νομιζω να λειτουργήσει.
20170903_022011.jpg
Το ασημένιο, όπως το γράφεις, είναι στην ουσία και αυτό αγωγός- καλώδιο, κοινώς λέγεται και μπλεντάζ, κατασκευάζεται έτσι γιατί χρησιμοποιείται όντως για θωράκιση .
Τρία καλώδια έρχονται από το βύσμα που πάει στο PC και τα άλλα τρία από το βύσμα που πάει στο sub woofer αντίστοιχα και ενώνονται πάνω στα έξι ποδαράκια του ποτενσιομέτρου.
Θα πρέπει βέβαια να ενωθούν μεταξύ τους και τα δυο πόδια του ποτενσιομέτρου που καταλήγουν-ενώνονται τα μπλεντάζ από τα δυο καλώδια (PC και sub woofer αντίστοιχα ).
Έβαλα χρώμα στα καλώδια, στο παραπάνω σχήμα που ανέβασε ο Johny και πιστεύω να σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ενώνονται:
Creative inspire P380 volume control.jpg